Libnet.ro
UNICEF

05:15

Victor Ponta: Dragnea a izolat partidul. PSD-ul a ajuns un fel de FIDESZ si PIS, dar de Teleorman

B1 B1,
Victor Ponta: Dragnea a izolat partidul. PSD-ul a ajuns un fel de FIDESZ si PIS, dar de Teleorman

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea si a modului in care acesta conduce PSD. Potrivit lui Ponta, sub sefia lui DragneaPSD-ul a ajuns un fel de Fidesz si PIS,. continuă pe B1

Victor Ponta, despre culisele candidaturii sale la prezidentiale: Dragnea se visa sef de partid si premier. M-a sabotat!

Victor Ponta a declarat ca a ajuns sa candideze impotriva lui Klaus Iohannis in urma unor presiuni. Totul, in urma insistentelor lui Liviu Dragnea, care se voia sef de partid si premier. El a mai spus ca dupa.

Victor Ponta, PROFETIE sumbra pentru PSD: Nu prinde turul II la prezidentiale

Victor Ponta lanseaza o profetie sumbra pentru PSD. Fostul premier este de parere ca partidul pe care l-a condus nu va mai intra in turul II la alegerile prezidentiale din 2019. Categoric Liviu Dragnea va.

Ponta: Dragnea Mincinosul a ajuns vicepremier in decembrie. Si pe el l-a pus SRI si George Maior? Liviu Dragnea: ii las sa se afunde. Voi continua dezvaluirile

Victor Ponta ii raspunde lui Liviu Dragnea cu privire la acuzatiile lansate de acesta potrivit carora numirile primului Guvern USL si ale procurorilor-sefi au fost facute in 2013 la comanda directorului SRI de la momentul respectiv, George Maior. Fostul premier il indeamna pe actualul lider PSD sa precizeze care dintre ministrii guvernului Ponta au fost numiti de Maior, amintind totodata ca Liviu Dragnea ajunsese vicepremier in acelasi Cabinet.

Ponta: Dragnea Mincinosul a ajuns vicepremier in decembrie. Si pe el l-a pus SRI si George Maior? Dragnea: ii las sa se afunde. Voi continua dezvaluirile

Victor Ponta ii raspunde lui Liviu Dragnea cu privire la acuzatiile lansate de acesta potrivit carora numirile primului Guvern USL si ale procurorilor-sefi au fost facute in 2013 la comanda directorului SRI de la momentul respectiv, George Maior.

Victor Ponta dezvaluie obsesia lui Liviu Dragnea: Nu poti sa scapi de el. Te ameninta, te linguseste

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta sustine ca a refuzat vehement sa-l numeasca pe Dragnea la conducerea Ministerului de Interne la.

Victor Ponta: La intalnirea cu Maior si altii, Liviu Dragnea era numit CHELNERUL STATULUI DE DREPT

Victor Ponta si Liviu Dragnea continua razboiul in lumina reflectoarelor. Cei doi isi aduc acuzatii grave prin intermediul presei. Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Liviu Dragnea era numit chelnerul.

Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Victor Ponta a replicat dur seriei de dezvaluiri lansate marti seara de presedintele PSD, Dragnea a anuntat ca e abia.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea

Crin Antonescu a declarat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta nu avea incredere in Liviu Dragnea. Liderul PSD a sustinut in emisiunea Sinteza Zilei ca Victor Ponta a primit numele ministrilor in.

Victor Ponta, replica ACIDA pentru Dragnea! Suntem 8 martori la aceste momente, toti in viata si capabili sa spunem adevarul. Doar MEDICII mai pot explica de ce minte Dragnea Mincinosul

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre primul guvern USL si sustine ca Liviu Dragnea isi dorea sa fie ministru de Interne, solicitandu-i sprijinul lui George Maior, la acel moment director al.

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )