Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zilele lui Ludovic Orban la sefia PNL sunt numarate: Liderul liberal a pierdut majoritatea in partid

B1 B1,
Zilele lui Ludovic Orban la sefia PNL sunt numarate: Liderul liberal a pierdut majoritatea in partid

Zilele lui Orban la sefia PNL par numarate. Liderul liberal pare sa fi pierdut sprijinul liderilor locali. Orban a incercat sa impuna unele modificari ale statutului PNL menite sa-i intareasca pozitia de. continuă pe B1

Ludovic Orban: Declaratiile premierului Ungariei - jignitoare si grave; somam Guvernul sa ia atitudine

Liberalii condamna declaratiile premierului Ungariei cu privire la Centenarul Marii Uniri si someaza Guvernul sa ia atitudine oficiala fata de acestea, a afirmat, luni, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre modificarea statului partidului: A fost votata doar o propunere care urmareste imbunatatirea performantei electorale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca in cadrul Biroului Politic National a fost votata o modificare a Statutului partidului care prevede ca presedintii de filiale judetene sa poata fi demisi.

Zilele lui Dragnea sunt numarate: intalniri de taina Tariceanu-Blaga-Ponta-Tudose pentru formarea unei noi majoritati (VIDEO)

Zilele lui Liviu Dragnea si a guvernului Dancila par sa fie numarate. Pe surse, zilele acestea ar fi avut loc mai multe intalniri intre Calin Popescu Tariceanu, Victor Ponta, Mihai Tudose si Vasile Blaga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )