Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adrian Nastase, reactie dupa scorul PSD la europarlamentare: Acest rezultat va atrage efecte in cascada

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase, reactie dupa scorul PSD la europarlamentare: Acest rezultat va atrage efecte in cascada

Fostul lider al PSD Adrian Nastase s-a aratat dezamagit rezultatul social-democratilor de la europarlamentare, explicand ca scorul va atrage efecte in cascada. Acesta a amintit apoi de scrisoarea anti-Dragnea semnata de presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau. continuă pe Adevărul

Adrian Nastase, reactie incendiara dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a reactionat pe blogul sau dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; .

Adrian Nastase, predictie pentru PSD, dupa dezastrul de la europarlamentare

Fostul premier Adrian Nastase a comentat rezultatul alegerilor europarlamentare si a facut o predictie pentru PSD. Rezultatul PSD la alegerile europarlamentare este dezamagitor. Este o expresie blanda. Acest.

Dan Barna: USR a castigat municipiile care pareau fiefuri eterne PSD. Colegiipleaca la Bruxelles pentru a negocia crearea unui nou grup pro-european

USR a castigat Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov si municipiile rosii, care pareau fiefuri eterne PSD, a declarat liderul USR, Dan Barna, luni, dupa scorul obtinut la europarlamentare, citat de.

Adrian Nastase, mesaj de la Bruxelles: Va fi un test

Adrian Nastase trimite un mesaj de la Bruxelles, inainte de alegerile europarlamentare, indemnand la un vot responsabil. Sunt pentru cateva zile la Bruxelles. Sa ma intalnesc cu cativa prieteni. Atmosfera e de.

Iohannis, reactie dupa alegeri: Am vazut cu totii cozile interminabile. Rusine, PSD!

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a venit cu prima declaratie dupa alegerile europarlamentare. Totodata, el a convocat si referendumul pentru justitie, care a avut prag de 30%. L-a trecut. Referendumul a trecut cu brio. Dragi romani, ati votat clar si ferm pentru o politica corecta, pentru o justitie dreapta, pentru o buna guvernare, pentru romani si [] .

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

Aroganta fostilor lideri PSD. Adrian Nastase: Liviu Dragnea trebuia sa-si dea demisia

Adrian Nastase a uitat de felul cum si-a incheiat cariera politica, cu o infrangere neasteptata in alegerile prezidentiale si doua condamnari la inchisoare si il acuza acum pe Dragnea de doua pacate ca.

Reactia lui Adrian Nastase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: imi pare rau pentru ce indura

Fostul premier Adrian Nastase a comentat, pe blogul personal, subiectul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. El a scris ca ii pare rau pentru ce indura Dragnea si ca stie ce inseamna umilinta unei condamnari. Ce a scris Adrian Nastase pe [] .

Gigi Becali, prima reactie dupa alegeri. Scapam de ciuma rosie! De ce nu a fost sa voteze

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a avut o prima reactie dupa alegerile europarlamentare. El a explicat si de ce nu a fost sa voteze. Gigi Becali, finantatorul FSCB, vicecampioana Ligii 1, a avut o prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur [] .

Gheorghe Falca A DEMISIONAT de la Universitatea Aurel Vlaicu, dupa ce i s-a acordat titlul Doctor Honoris Causa lui Adrian Nastase

Gheorghe Falca a demisionat din functia de profesor al universitatii Aurel Vlaicu dupa ce institutia i-a acordat titlul Doctor Honoris Causa lui Adrian Nastase, scrie Agerpres. Falca, primar.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )