Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!: Opozitia a depus motiunea de cenzura (VIDEO)

B1 B1,
Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!: Opozitia a depus motiunea de cenzura (VIDEO)

Opozitia a depus vineri la Parlament motiunea de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE. Intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, aceasta a fost semnata de 163 de parlamentari, dar va. continuă pe B1

Opozitia ar urma sa depuna astazi motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei! Demersul, initiat de 163 de parlamentari

Opozitia ar urma sa depuna, vineri, motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, demersul fiind semnat de 163 de parlamentari. PNL, USR si PMP afirma, in document, ca programul de guvernare ar trebui sa se numeasca Programul de Guvernare dupa anul 2021 . , toate angajmentele fiind amanate dupa aceasta data.

Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!: Opozitia a depus motiunea de cenzura

Opozitia a depus vineri la Parlament motiunea de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE. Intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, aceasta a fost semnata de 163 de parlamentari, dar va.

Opozitia depune vineri motiunea de cenzura ,,Ajunge! Guvernul Dragnea-Dancila este rusinea Romaniei

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi depusa de partidele de Opozitie vineri, urmand ca votul sa aiba loc, cel mai probabil, joia viitoare.

Cand depune Opozitia motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila este rusinea Romaniei

Liderul de grup al liberalilor din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi depusa vineri si se va intitula Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila este rusinea Romaniei. Guvernul poate sa cada, totul este o chestiune de vointa politica, a spus Turcan, sustinuta fiind de liderii PMP si USR.

DOCUMENT UPDATE Motiunea de cenzura, intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila, rusinea Romniei!, va fi depusa vineri; votul - joia viitoare / Ce argumente aduce opozitia

Liderii PNL, USR si PMP au decis sa depuna vineri motiunea de cenzura impotriva Guvernului Viorica Dancila la Parlament, pentru ca luni sa aiba loc citirea, iar joi, dezbaterea si votul. Motiunea a strans 163 de semnaturi. UPDATE Motiunea, intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila, rusinea Romaniei!, are 23 de pagini. Vezi in articol textul motiunii de cenzura.

Opozitia a depus motiunea de cenzura. De ce nu a venit cu propunere de premier

Opozitia a depus, vineri, motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, demersul fiind semnat de 163 de parlamentari. Actul a fost depus de senatorul PNL Florin Citu, deputul USR Ionut Mosteanu si deputatul PMP.

Ludovic Orban: Neprezentarea BUGETULUI DE STAT, o incalcare grava a legii savarsita de Guvernul Dragnea-Dancila-Tariceanu

In conformitate cu legea, guvernul este obligat ca pana la data de 15 noiembrie sa prezinte spre dezbaterea Parlamentului proiectul de buget de stat si proiectul bugetului asigurarilor sociale de stat, spune.

UPDATE Motiunea de cenzura a opozitiei a fost depusa n Parlament. Ctu: La Senat exista cel putin 10 senatori de la putere care vor sa voteze motiunea

Reprezentantii PNL, USR si PMP au depus vineri dimineata, la Parlament, motiunea de cenzura intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila, rusinea Romaniei!. Pentru ca Guvernul Viorica Dancila sa pice, motiunea trebuie votata de cel putin 233 voturi.

UPDATE Motiunea de cenzura a opozitiei a fost depusa n Parlament. Ctu: Sunt cel putin 10 senatori de la putere care vor sa voteze motiunea

Reprezentantii PNL, USR si PMP au depus vineri dimineata, la Parlament, motiunea de cenzura intitulata Ajunge! Guvernul Dragnea Dancila, rusinea Romaniei!. Pentru ca Guvernul Viorica Dancila sa pice, motiunea trebuie votata de cel putin 233 voturi.

Motiunea de cenzura a fost depusa la Parlament

ACTUALIZARE - Iohannis: Motiunea de cenzura, un test important pentru Opozitie si pentru Putere ----- * ACTUALIZARE - Motiunea de cenzura a fost depusa la Parlament ----- Opozitia ar urma sa depuna astazi motiunea de cenzura Ajunge! Guvernul Dragnea - Dancila, rusinea Romaniei!, demersul fiind semnat de 163 de parlamentari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )