Libnet.ro
UNICEF

16:46

Marcel Ciolacu: Sustin scrisoarea colegilor mei. Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu: Sustin scrisoarea colegilor mei. Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, fost vicepremier in cabinetul condus de Mihai Tudose, anunta la randul sau ca sustine scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, afirmand ca in partid au fost luate decizii gresite si libertatea de exprimare a fost suprimata. El il acuza pe Liviu Dragnea ca a ajuns orbit de putere si vorbeste si de problemele personale ale liderului PSD, care fac ca modificarile la legile justitiei sa nu fie realizate. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, despre scrisoarea de DEMITERE a lui Liviu Dragnea: Nici Declaratia de Independenta a SUA nu ati vazut-o, dar EXISTA!

Mihai Tudose arunca in aer PSD printr-o declaratie privind scaunul lui Liviu Dragnea. Fostul premier a lasat sa se inteleaga ca enigmatica scrisoare de demitere a lui Dragnea, semnata de mai multi.

Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau: Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Fostul vicepremier in cabinetul Tudose, Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzau, recunoaste intr-o postare pe Facebook ca este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la scrisoarea in care i se cere demisia: Am inteles care e cea mai mare suparare. Sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce a aparut scrisoarea in care i se cere demisia. Stire in curs .

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Catalin Ivan: Scrisoarea pentru demisia lui Dragnea arata ca partidul nu poate fi reformat / E o reglare de conturi ntre doua grupuri

Scrisoare deschisa prin care cere demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, semnata de trei lideri social-democrati, arata ca de fapt partidul nu mai poate fi reformat si reprezinta o reglare de conturi intre doua grupari de interese care vor sa-l aduca pe Dragnea la masa negocierilor si sa reimparta bugetul national, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, europarlamentarul SD Catalin Ivan.

Gabriela Firea, un nou atac la Liviu Dragnea: Stiu ce se ascunde in spatele afirmatiilor batjocoritoare, dovedeste ca nu este interesat de dialog

Primarul general, Gabriela Firea, l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa replica acestuia la scrisoarea aparuta public. Gabriela Firea apreciaza ca reactia liderului PSD a fost dezamagitoare si a vorbit din.

Niculae Badalau, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: A atras asupra PSD oprobriul unei insemnate parti a societatii romanesti

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca se raliaza pozitiei exprimata in scrisoarea privind demisia lui Liviu Dragnea si considera ca aceasta este un demers.

Badalau: PSD e vulnerabil din cauza lui Liviu Dragnea, a situatiei lui juridice si a modului sau de actiune

PSD este vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea in justitiei, dar si a modului sau de actiune care a atras oprobriul unei importante parti a societatii romanesti, spune Niculae Badalau, liderul organizatiei Giurgiu, argumentandu-si astfel sustinerea pentru scrisoarea prin care i se cere demisia actualului lider al formatiunii.

VIDEO Liviu Dragnea i acuza pe cei care i cer demisia ca fac jocullui Iohannis si al serviciilor: Eu nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii

Cu scrisoarea in care i se cere demisia asumata public, Liviu Dragnea ii acuza pe semnatarii acestora ca fac jocul presedintelui Iohannis, al serviciilor si DNA. Nu am citit epistola, dar am inteles care este cea mai importanta suparare: sa nu ne mai certam cu Iohannis, sa ne aliniem cu Iohannis cu SPP, SRI, DNA. Eu ca presedinte nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii, a spus el.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )