Libnet.ro
UNICEF

20:00

PNL cere la tribunal dizolvarea companiilor municipale infiintate de Primaria Capitalei (VIDEO)

B1 B1,
PNL cere la tribunal dizolvarea companiilor municipale infiintate de Primaria Capitalei (VIDEO)

Cererea de chemare in judecata pentru dizolvarea companiilor municipale infiintate abuziv de Gabriela Firea, semnata de Florin Citu, vicepresedinte PNL, Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, Ciprian. continuă pe B1

PNL Bucuresti va cere in instanta dizolvarea companiilor municipale infiintate de Primaria Capitalei

Liberalii din Bucuresti vor cere in instanta dizolvarea companiilor municipale infiintate de Primaria Capitalei, dupa ce primarul general Gabriela Firea a anuntat ca acestea isi vor continua activitatea. Demersul este initiat de cei patru candidati inscrisi in cursa interna din PNL pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitalei.

Liberalii cer in instanta dizolvarea companiilor municipale

Liberalii din Bucuresti vor cere in instanta dizolvarea companiilor municipale infiintate de Primaria Capitalei, dupa ce primarul general Gabriela Firea a anuntat ca acestea isi vor continua activitatea.

USR, proiect de hotarare pentru dizolvarea companiilor municipale din Capitala

Presedintele USR Bucuresti, Roxana Wring, a anuntat luni ca a depus un proiect de hotarare care vizeaza dizolvarea companiilor municipale, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea tuturor hotararilor.

PNL depune cerere in instanta pentru dizolvarea companiilor municipale. Consilieri liberali vor sesiza si Curtea de Conturi pentru recuperea prejudiciului (VIDEO)

PNL a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta duminica, depunerea la Tribunalul Bucuresti a unei chemari in judecata prin care se solicita desfiintarea companiilor municipale. Aceasta solicitare.

USR Bucuresti a depus un proiect de hotarre de Consiliu General pentru demararea procedurilor de dizolvare si lichidarea companiilor municipale

USR Bucuresti a depus luni un proiect de hotarare de Consiliu General pentru demararea procedurilor de dizolvare si lichidare a celor 20 de companii. Proiectul prevede pe de-o parte inceperea procedurilor pentru dizolvarea si lichidarea companiilor si, pe de alta parte, abrogarea hotararii prin care au fost desfiintate mai multe Administratii din subordinea Primariei Capitalei, astfel incat acestea sa poata furniza servicii vitale pentru oras.

PNL cere demisia ministrului Finantelor

Partidul National Liberal PNL) a anuntat, astazi, ca solicita premierului Viorica Dancila sa-l demita pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce acesta a propus introducerea unui permis de munca pe 5 ani pentru toti angajatii din statele membre ale Uniunii Europene UE), care muncesc in strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )