Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reprezentantii PSD Salaj anunta ca il sustin pe Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reprezentantii PSD Salaj anunta ca il sustin pe Dragnea

Reprezentantii PSD Salaj au anuntat ca il sustin pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, spunand ca trebuie sa dea dovada de maturitate si intelepciune si de aceea nu sustin scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu. continuă pe Ziarul Bursa

Reprezentantii PSD Bihor anunta ca il sustin pe Liviu Dragnea

PSD Bihor si-a precizat pozitia in scandalul declansat de contestarea liderului PSD Liviu Dragnea, anuntand, joi, ca l-a mandatat pe liderul formatiunii judetene, Ioan Mang, sa respinga cererea de demitere a acestuia.

Reprezentantii PSD Timis sustin ca Dragnea ar trebui sa demisioneze

Reprezentantii PSD Timis s-au intalnit vineri in Comitetul Executiv Judetean, pentru a stabili daca sustin sau nu scrisoarea care cere demisia lui Liviu Dragnea.

PSD Timis a votat pentru schimbarea lui Liviu Dragnea. Fost presedinte al filialei: E un divort din vina ambilor

Reprezentantii PSD Timis s-au intalnit vineri in Comitetul Executiv Judetean, pentru a stabili daca sustin sau nu scrisoarea care cere demisia lui Liviu Dragnea.

Liderii ai PSD cer demisia lui Dragnea: Reactia lui Victor Ponta: Le urez succes. Sper ca ei sa mai salveze ce mai este de salvat

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Secretarul-general al PSD, printre contestatarii lui Dragnea. Neacsu: Da, am semnat scrisoarea care e un demers legitim

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, este printre contestatarii lui Liviu Dragnea. Da, am semnat scrisoarea pentru ca eu consider ca este un demers legitim care demonstreaza ca suntem un partid serios si responsabil, a declarat Marian Neacsu, pentru HotNews.

De ce nu sunt invitati reprezentantii PSD la evenimente internationale?

Nu este o intrebare nici rautacioasa, nici lipsita de sens. Dimpotriva, deoarece, veti vedea , semnificatiile izolarii PSD are urmari importante care, din pacate, afecteaza in acest moment Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )