Libnet.ro
UNICEF

14:00

Zegrean, despre eroarea privind ordonanta de clasare din dosarul Iohannis: mi e greu sa cred ca trei mari institutii s-au uitat n dosar si nu au vazut acel document.Este posibil sa fi aparut acum

Hotnews Hotnews,
 Zegrean, despre eroarea privind ordonanta de clasare din dosarul Iohannis: mi e greu sa cred ca trei mari institutii s-au uitat n dosar si nu au vazut acel document.Este posibil sa fi aparut acum

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune, legat de ordonanta de clasare a dosarului presedintelui Iohannis, semnata de fapt de procurorul Cristian Lazar si aflata in dosarul de candidatura al procurorului general Augustin Lazar, ca ii este greu sa creada ca trei mari institutii - Ministerul Justitiei, CSM si Administratia Prezidentiala - s-au uitat in acel dosar si nu au vazut acel document. Si daca nu au vazut acel document inseamna mai degraba ca el nu exista si este posibil sa fi aparut acum. Nu vreau sa cred totusi ca Ministerul Justitiei a introdus in dosar un document care nu exista, a declarat, joi, pentru Hotnews, fostul presedinte al CCR. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura al lui Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca nu a existat nicio eroarereferitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura al procurorului general, Augustin Lazar. Simple precizari!.

Tudorel Toader i raspunde lui Lazar: Nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a procurorului general / n sfrsit aflam justificarea

Tudorel Toader a scris miercuri peFacebookca nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar si subliniaza ca in sfarsit afla justificarea prezentei ordonantei la dosar. Asta, dupa ceprocurorul general a spus ca ministrul Justitiei a exploatat o eroare de grefa din martie 2016, cand o grefiera a fotocopiat o ordonanta emisa de procurorul Cristian Lazar.

Tudorel Toader: Nu a fost si nu este nici o eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu este vorba de nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar. intrebarea mea era urmatoarea - cum se justifica o astfel de ordonanta in dosar, adauga el.

Tudorel Toader: Nu a fost si nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu este vorba de nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura a lui A. Lazar. intrebarea mea era urmatoarea - cum se justifica o astfel de ordonanta in dosar, adauga el.

Procurorul General confirma o informatie prezentata in exclusivitate de B1 TV: Ordonanta de clasare in dosarul lui Iohannis, semnata de Cristian Lazar, nu de Augustin Lazar / Documentul, publicat chiar de un site apropiat PSD (VIDEO, FOTO)

Rezolutia de clasare in dosarul presedintelui Klaus Iohannis, invocata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazar, nu a fost semnata de acesta, ci de.

Iordache, despre eroarea lui Toader: Urmarim un serial pe Facebook, sa-si asume responsabilitatea. Corlatean: Este motiv de nulitate a cererii de revocare a procurorului general

Voci din PSD il critica pe ministrul Justitiei pentru eroarea in cazul dosarului de evaluare a procurorului general Augustin Lazar. in timp ce fostul ministru al justitiei, deputatul Florin Iordache ii reproseaza ca nu-si asuma responsabilitatea si prefera sa faca posteri neserioase pe Facebook, senatorul PSD Titus Corlatean a afirmat ca, daca eroarea din dosarul de evaluare este reala, este motiv de nulitate a cererii de revocare a lui Augustin Lazar.

Clasamentul ATP: Marius Copil urca pe locul 60, cea mai buna clasare din cariera/ Rafael Nadal, lider n continuare

Marius Copil a reusit cea mai buna performanta din cariera, s-a confruntat cu Roger Federer in finala turneului de casa al elvetianului si, chiar daca a pierdut, a facut un salt impresionant de 33 de pozitii, urcand pana pe locul 60 cea mai buna clasare din cariera). Rafael Nadal se pozitioneaza in continuare pe prima treaptaa clasamentului ATP, insa Novak Djokovic ii sufla in ceafa, aflandu-se la doar 215 puncte in urma sa. Sarbul poate reveni pe primul loc in lume cu ocazia Masters-ului de la Paris.

Reactie de ultima ora in scandalul clasarii din dosarul lui Augustin Lazar

Reactie de ultima ora in scandalul clasarii din dosarul lui Augustin Lazar. Raluca Pruna, cea care a studiat si a trimis la Cotroceni mapa de candidatura a lui Lazar, sustine ca in dosarul care a plecat.

Primul procuror din dosarul lui Iohannis, dezvaluiri bomba

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un interviu-bomba cu primul procuror din dosarul caselor presedintelui Klaus Iohannis. Stire in curs de.

Surse CSM: documentele din dosarul lui Lazar pot fi publicate

Cererea lui Tudorel Toader catre CSM, de a aprecia daca sunt intrunite conditiile legale pentru a fi publicate documente din dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu are temei, deoarece, potrivit unor surse din cadrul Consiliului, datele dintr-un astfel de dosar pot fi date publicitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )