Libnet.ro
UNICEF

08:45

EUGEN TEODOROVICI: Motiunea nu va trece; ma bazez pe foarte multe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Motiunea nu va trece; ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un and plan B and , mentionand ca are semnale ca sunt parlamentari semnatari ai motiunii care nu mai au aceeasi opinie. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici: Motiunea nu va trece; ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un plan B, mentionand ca are semnale ca sunt.

Eugen Teodorovici: Motiunea de cenzura nu va trece. Ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de cenzura nu va trece si ca PSD nu are nevoie de un plan B, mentionand ca are semnale ca sunt.

Teodorovici: Motiunea nu va trece. Ma bazez pe foarte multe

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, presedinte executiv al PSD, a declarat marti ca motiunea de.

EUGEN TEODOROVICI: Romanii au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei in titlurile emise in programul Tezaur

Peste 50. 000 de romani au investit mai mult de 2,6 miliarde de lei, de la inceputul anului pana in prezent, in titlurile de stat emise in cadrul programului Tezaur, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

EXCLUSIV Daniel Daianu, dupa schimbul de replici cu Eugen Teodorovici: Un ministru de finante trebuie sa incerce sa tina carma mai ales cand vremurile nu sunt favorabile

EXCLUSIV Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal a explicat in exclusivitate pentru B1. RO care este relatia institutionala pe care o are cu ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dupa ce, in urma cu.

Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania. Citeste si: Ludovic Orban: Guvernul cauta sa ofere marea cu sarea semnatarilor motiunii pentru a nu veni la vot Nu am nicio emotie in privinta votului parlamentarilor UDMR.

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Ponta: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de c.

Dumitru Buzatu se delimiteaza de Viorica Dancila: Liviu Dragnea a facut si foarte multe lucruri bune

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni seara, la Gigi24, ca raspunsul Vioricai Dancila referitor la o posibila gratiere a lui Liviu Dragnea este interpretabil. Eu inteleg foarte bine genul a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )