Libnet.ro
UNICEF

12:45

Legile Justitiei, asumate in Parlament in regim de urgenta de Iordache, Nicolicea, Serban Nicolae si Robert Cazanciu / Initiativa nu mai elimina presedintele din numirea procurorilor sefi

Hotnews Hotnews,
 Legile Justitiei, asumate in Parlament in regim de urgenta de Iordache, Nicolicea, Serban Nicolae si Robert Cazanciu / Initiativa nu mai elimina presedintele din numirea procurorilor sefi

Proiectele pentru modificarea legilor Justitiei au ajuns marti la Parlament, acolo unde vor fi dezbatute in regim de urgenta, fiind asumate ca initiativa parlamentara, iar printre semnatari se numara fostul ministru al Justitiei Florin Iordache autorul celebrei OUG 13), presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea, fostul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, Serban Nicolae, dar si Robert Cazanciuc, anunta Euractiv. ro. continuă pe Hotnews

Legile Justitiei, asumate in Parlament in regim de urgenta de Iordache, Nicolicea, Serban Nicolae si Robert Cazanciuc / Initiativa nu mai elimina presedintele din numirea procurorilor sefi

Proiectele pentru modificarea legilor Justitiei au ajuns marti la Parlament, acolo unde vor fi dezbatute in regim de urgenta, fiind asumate ca initiativa parlamentara, iar printre semnatari se numara fostul ministru al Justitiei Florin Iordache autorul celebrei OUG 13), presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea, fostul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, Serban Nicolae, dar si Robert Cazanciuc, anunta Euractiv. ro. Florin Iordache: Cred ca un prag modic la abuzul in serviciu, undeva la 19. 000 de lei, nu va deranja pe nimeni. Pragul e mai mic decat abuzul reclamat de DNA in dosarul lui Liviu Dragnea.

Legile Justitiei, asumate in Parlament in regim de urgenta de Iordache, Nicolicea si Serban Nicolae / Initiativa nu mai elimina presedintele din numirea procurorilor sefi

Proiectele pentru modificarea legilor Justitiei au ajuns marti la Parlament, acolo unde vor fi dezbatute in regim de urgenta, fiind asumate ca initiativa parlamentara, iar printre semnatari se numara fostul ministru al Justitiei Florin Iordache autorul celebrei OUG 13), presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea, dar si fostul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, Serban Nicolae, anunta Euractiv. ro.

Legile Justitiei, depuse la Parlament

Alesii PSD si ALDE au depusin Parlament un proiect de lege in ceea ce priveste legile Justitiei. Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut presedintelui Comisiei speciale, Florin Iordache, sa tina cont si de pozitiile sale publice.

Legile justitiei au ajuns in Parlament. Ce schimbari majore vor suferi

Proiectul privind modificarea legilor justitiei a ajuns, marti, in Parlament si urmeaza sa sufere cateva schimbari majore. Coalitia PSD - ALDE nu este de acord cu toate propunerile facute de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, asa ca s-au adus cateva.

Legile justitiei, discutate in Parlament

Pachetul de legi privind justitia a ajuns astazi la Parlament iar presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, ii roaga pe colegi sa tina cont de pozitia sa publica privind numirea procurorilor sefi, conform careia presedintele sa nu fie exclus din aceasta procedura.

Dupa noaptea ca hotii, a venit ziua ca prefacutii. Atac la PSD-ALDE privind felul cum trateaza legile justitiei

Felul in care majoritatea PSD-ALDE vrea sa adopte modificarile la legile justitiei fara o dezbatere aplicata sau un punct de vedere din partea Comisiei de la Venetia privind anumite aspecte controversate.

I-am spus domnului Iordache sa tina cont de pozitiile mele in legatura cu procedura de numire a procurorilor sefi

Liderul Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat astazi, la Parlament, ca i-a spus lui Florin Iordache sa tina cont de pozitiile sale publice in legatura cu procedura de numire a procurorilor sefi, adica sa fie mentinuta actuala procedura care prevede ca sefii principalelor parchete sunt numiti de presedintele Romaniei la propunerea ministrului Justitiei si cu avizul CSM.

Legile Justitiei, modificate de liderii coalitiei de guvernare. Tudorel Toader: Legile Justitiei nu trebuie judecate dar pot fi modificate

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor modifica pachetul de Legi ale Justitiei, fiind nemultumiti de propunerile facute de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, potrivit Digi24.

O noua amanare privind legile justitiei: Tudorel Toader nu a citit modificarile pentru a emite un punct de vedere (VIDEO)

Adoptarea legilor justitiei, mult asteptata de catre PSD-ALDE, va trebuie sa mai astepte pentru ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a apucat sa citeasca modificarile facute de parlamentari dupa ce au.

Legile Justitiei, modificate de liderii coalitiei de guvernare. Reactia lui Tudorel Toader

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor modifica pachetul de Legi ale Justitiei, fiind nemultumiti de propunerile facute de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, potrivit Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )