Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: in afara de cele 237 de semnaturi, mai contam pe cel putin sapte voturi

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: in afara de cele 237 de semnaturi, mai contam pe cel putin sapte voturi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca in urma negocierilor, liberalii conteaza pe un numar suplimentar de sapte voturi fata de cei 237 de semnatari ai motiunii de cenzura. in. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Motiunea de cenzura va fi depusa marti. Ludovic Orban anunta ca a strans 237 de semnaturi

Presedinele PNL Ludovic Orban a anuntat ca liberalii vor depune motiunea de cenzura marti si ca in prezent a adunat 237 de semnaturi.

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat, luni, Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi.

Ludovic Orban: Vom apela la toate parghiile procedurale pentru ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta si votata intr-o zi in care toti parlamentarii sa poata fi prezenti

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca liberalii vor apela la toate parghiile procedurale pentru ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta si votata intr-o zi in care parlamentarii sa fie.

Ludovic Orban anunta depunerea motiunii de cenzura: Continuam negocierile. Cand cineva a semnat, a decis sa voteze motiunea (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca liberalii vor depune marti motiunea de cenzura si ca negocierile continua pentru obtinerea de voturi. N-am nicio temere! Suntem pregatiti pentru orice zi in.

Ludovic Orban: PSD a acceptat ca Opozitia ARE MAJORITATE! S-a dovedit ca Florin Iordache nu este altceva decat o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca opozitia a castigat batalia din Parlament cu PSD-ul Vioricai Dancila si ca motiunea va fi citita joi, 3 octombie, si votata o saptamana mai tarziu, in.

Mihai Fifor, despre motiunea de cenzura: Va fi votata sambata. Ce mesaj a transmis Opozitiei

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat ca motiunea de cenzura ar urma sa fie votata, sambata, intr-un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Nu cred ca aceasta motiune va reusi.

Ludovic Orban: Prima optiune a PNL, alegerile anticipate. Daca nu va exista o vointa suficient de puternica, ne asumam responsabilitatea guvernarii (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat marti ca in cazul reusitei motiunii de cenzura, prima optiune a liberalilor este organizarea de alegeri anticipate, iar daca acest scenariu nu se va concretiza, cei de la PN.

LUDOVIC ORBAN: Dancila nu intelege ca politica europeana se face altfel decat jocurile murdare din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca un refuz al prim-ministrului Viorica Dancila de a se prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni ar reprezenta un act stupid, adaugand ca aceasta nu-si poate permite sa propuna un comisar european care nu reprezinta rezultatul unor consultari ample.

Ludovic Orban: PSD nu a avut incredere in Ciolacu si l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache

Presedintele PNL Ludovic Orban, a criticat miercuri PSD pe motiv ca l-a trimis pe Florin Iordache in locul lui Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, sa conduca sedinta de plen din Parlament. PSD l-a trimis pe soldatul japonez, penibilul Florin Iordache, a afirmat liberalul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )