Libnet.ro
UNICEF

14:00

Scrisoarea gasita. Dragnea nu mai are scapare!

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea gasita. Dragnea nu mai are scapare!

In sfarsit, scrisoarea disidentilor din PSD a aparut in spatiul public. Semnata de principalii trei disidenti: Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu. Scrisoarea este extrem de clara si dura. Indiferent de numarul de semnatari, presupunand ca nu au majoritatea in CEx, Dragnea nu poate conduce tara si PSD fara sprijinul principalilor filiale din tara. Vineri va avea loc CEx-ul PSD care va decide soarta lui Dragnea. continuă pe Adevărul

Nicolae Badalau anunta cate semnaturi erau pe scrisoarea anti-Dragnea

Nicolae Badalau, senator PSD, a vorbit despre scrisoarea anti-Dragnea, miercuri seara, la TVR1. Am semnat si eu scrisoarea, eram undeva la numarul 25, a declarat Nicolae Badalau, miercuri seara, la.

Basescu: Juncker nu mai are pic de respect pentru Dancila

Modul in care s-a comportat presedintele Comisiei Europene la sosirea in Romania arata ca acesta nu mai are niciun pic de respect fata de premierul Viorica Dancila, a declarat fostul presedinte Traian.

Reactia lui Florin Iordache la scrisoarea anti-Dragnea

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri ca scrisoarea deschisa prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea va fi analizata in sedinta Comitetului Executiv National de vineri. Cred ca nu are rost.

A aparut scrisoarea anti-Dragnea. Paul Stanescu, Firea si Tutuianu ii cer demisia lui Dragnea si o propun pe Dancila sef interimar. Dragnea a convocat CEX-ul

Trei lideri ai PSD - Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu - semneaza, in numele unui comitet de initiativa, o scrisoare prin care solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si de la conducerea Camerei Deputatilor, pe langa alte 18 solicitari. Cei trei propun ca Vorica Dancila sa ramana presedinte-interimar. Documentul, care nu a mai fost asumat de niciun alt lider de filiala, a fost publicat de stiripesurse. ro.

Europarlamentar, reactie duradupa scrisoarea anti-Dragnea: Reglare de conturi intre doua grupari de interese

Scrisoare deschisa prin care cere demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, semnata de trei lideri social-democrati, arata ca de fapt partidul nu mai.

Cristoiu, reactie dupa ce a aparut scrisoarea anti-Dragnea: Pentru PSD e o victorie

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce mai multiai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei.

Petre Daea, reactie privind scrisoarea anti-Dragnea: Nu putem discuta prin scrisori

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, referindu-se la scrisoarea in care i se cere demisia lui Dragnea, ca problemele din partid nu se rezolva prin scrisori, ci fata in fata, ca barbatii. Daea a.

Liviu Plesoianu desfiinteaza argumentele din scrisoarea anti-Dragnea: Lasati textele astea deGAGA

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat pe retelele de socializare, dupa publicarea scrisorii anti-Dragnea. Acesta a desfiintat o parte a motivelor invocate de semnatari si promite sa revina cu o analiza.

Cine l-a sustinut pe Adrian Tutuianu, pentru a semna scrisoarea anti-Dragnea

Senatorul Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a avut mandat din partea organizatiei judetene PSD Dambovita pentru demersul sau politic, a afirmat,.

Zetea, vicepresedinte PSD: Organizatiile din Ardeal se vor reuni joi pentru o decizie privind scrisoarea anti-Dragnea

Vicepresedintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat ca nu i se pare colegial faptul ca scrisoarea contestatarilor din partid nu a fost discutata in interiorul formatiunii si ca va fi luata o decizie comuna joi a organizatiilor PSD din Ardeal pentru a avea o pozitie in CExN de vineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )