Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila este convinsa ca motiunea nu va trece in Parlament: O parte din cei care au semnat ma astept sa se razgandeasca

B1 B1,
Viorica Dancila este convinsa ca motiunea nu va trece in Parlament: O parte din cei care au semnat ma astept sa se razgandeasca

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca motiunea de cenzura nu va trece in Parlament, in conditiile in care o parte dintre semnatari se vor razgandi in ziua votului, prin urmare nu vor exista sanse sa. continuă pe B1

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului daca motiunea de cenzura va trece

UPDATEPremierul Viorica Dancila se afla, luni,in Parlament, unde se poarta negocieri intense. Viorica Dancila incearca sa-i aduca inapoi pe fostii parlamentari PSD care s-au alaturat.

Viorica Dancila: Sunt sigura ca motiunea de cenzura nu va trece

Premierul Viorica Dancila si-a exprimat certitudinea ca motiunea de cenzura nu va trece. Sunt foarte sigura ca nu va trece aceasta motiune. Ma bazez pe buna credinta a unora care vor stabilitate.

Viorica Dancila, fara emotii la motiunea de cenzura: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de.

Viorica Dancila spune ce se va intampla daca motiunea nu va trece: Vom veni cu cateva masuri suplimentare pentru populatie

Premierul Viorica Dancila, liderul PSD, a anuntat luni ca in cazul in care motiunea de cenzura nu va trece, se va prezenta in Parlament, saptamana viitoare, cu remanierea si cu program de guvernare.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara in sedinta de vineri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Amintim ca joi este programat sa aiba loc, in Parlament, votul asupra motiunii de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila. Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in RomaniaDancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Dupa motiune vom veni cu remanierea in Parlament

Premierul Viorica Dancila sustine ca nu are emotii in legatura cu votul asupra motiunii de cenzura. Preznta, duminica, la Vaslui, sefa Guvernului a anuntat ca dupa motiune va merge in Parlament pentu a .

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

Viorica Dancila merge in Parlament. Planul premierului pentru motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila incearca sa adune voturi pentru ca Executivul sa supravietuiascamotiunii de cenzura. Premierul merge luni in Parlamentpentru a discuta cu parlamentarii care ar putea.

Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Premierul Viorica Dancila va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre incercarea de a ramane la guvernare, in contextul in care joi se voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei. Se asteapta la tradari in partid? Demisioneaza din fruntea PSD in cazul in care motiunea trece? Cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis daca motiunea pica? Va merge pana la capat in cursa pentru prezidentiale sau e posibil sa se retraga?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )