Libnet.ro
UNICEF

23:01

Oprisan: Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poti sa vii peste noapte, cnd n-ai deschis gura n interiorul partidului, si sa scrii o scrisoare / E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului

Hotnews Hotnews,
 Oprisan: Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poti sa vii peste noapte, cnd n-ai deschis gura n interiorul partidului, si sa scrii o scrisoare / E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului

Cu o ora inainte de sedinta decisiva din PSD, Marian Oprisan, ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca fiind cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. Stiti ca nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, cand am avut ceva de zis am zis in interiorul partidului si lucrurile au fost regularizate. Nu poti sa vii peste noapte, cand n-ai deschis gura in organismele statutate, si sa scrii o scrisoare si sa te adresezi cetatenilor cu probleme strict ale PSD, a spus el. continuă pe Hotnews

Marian Oprisan, reactie dupa ce s-a zvonit ca Liviu Dragnea i-ar fi oferit Ministerul de Interne

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan neaga ca ar fi negociat cu Liviu Dragnea Ministerul de Interne, in schimbul sustinerii, asa cum au sustinut in ultimele ore surse politice. Nu am primit o asemenea oferta.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca pe cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Viorica Dancila si mai multi lideri ai partidului, n birou la Liviu Dragnea / Firea: Miza e excluderea mea si nlaturarea din Guvern a lui Paul Stanescu si Tudorel Toader

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. ---------------12:43La intrarea in CEx, tabara anti-Dragnea se baza pe sustinerea a 19 organizatii. 12:20Firea: Cred ca miza este excluderea mea si sa fie dati afara din Guvern doi ministri: Paul Stanescu si Tudorel Toader. 12:15Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit si ei in biroul lui Adrian Tutuianu11:35Ultimele discutii inainte de CEx, in biroul lui Liviu Dragnea. Mai multi lideri ai partidului s-au intalnit cu seful PSD. La discutii participa si premierul Dancila. 11:20Marian Oprisan ii critica pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea: cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. 50 Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca 19 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Dragnea. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata / Seful PSD ar fi promis posturi de ministri si locuri la euroalegeri pentru cei care-l sustin (surse)

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 50 Vicepresedintele PSD pe regiunea de Nord-Vest, Doina Pana, a declarat ca 18 din 22 de voturi, aferente zonei Transilvaniei, vor merge catre Liviu Dragnea in sedinta CExN de vineri. 10:16Potrivit unor surse din PSD, Liviu Dragnea ar fi promis in timpul negocierilor functii de ministri si locuri pe lista pentru europarlamentare pentru cei care il vor sustine. 36 Europarlamentarul PSD, Claudia Tapardel: Cred cu fermitate ca partidul trebuie sa ofere romanilor un climat de stabilitate, atat la guvernare, cat si in interiorul PSD. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare.

MISTER rezolvat: Ce avea KOVESI pe mana in poza in care statea alaturi de Liviu DRAGNEA! (FOTO)

Victor Ponta a prezentat joi o noua fotografie care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si ceea ce acum numeste statul paralel. in aceasta imagine, langa Liviu Dragnea sta Laura.

Deputat PSD, despre Liviu Dragnea: Nu va trai sarbatorile de iarna alaturi de Irina. Lumea e satula

Deputatul PSD Botosani, Razvan Rotaru, a declarat, vineri seara, ca victoria de care se bucura Liviu Dragnea dupa sedinta CEx este una de scurta durata si ca pana de sarbatori Dragnea va pica. Nu va ajunge sa traiasca sarbatorile alaturi de Irina, a spus Rotaru.

Ce a spus Liviu Dragnea la sedinta CEx a PSD

Liderul PSD,Liviu Dragnea, a luat cuvantul in sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi. Dupa ce mai multi membri au semnat o scrisoare prin care i-au cerut demisia, Liviu Dragnea a avut intalniri si.

Liviu Dragnea, ultimul mesaj inainte de CEx-ul PSD: Ce spune despre posibile decizii de excludere din partid a contestatarilor

Liviu Dragnea a exclus posibilitatea excluderii contestatarilor care ii cer demisia de Comitet Executiv ce are loc vineri. Categoric, nu, a fost raspunsul lui Liviu Dragnea, intrebat fiind daca va cere excludere.

LIVETEXT Ziua decisiva n PSD. Liviu Dragnea, fata n fata, n CEx, cu liderii partidului care i cer demisia imediata

Miza uriasa pentru Liviu Dragnea in sedinta Comitetului Executiv CEx). De la ora 12. 30, seful PSD se va afla fata in fata cu liderii social-democrati care ii cer demisia imediata din frunctiile de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor. Ambele tabere au purtat in ultimele zile negocieri intense pentru a avea castig de cauza in batalia finala din CEx. 47 Eurodeputatul PSD Razvan Popa a declarat ca orice tentativa de fortare a demisiei lui Dragnea de la sefia PSD este nociva atat pentru formatiunea social-democrata, cat si pentru guvernare08. 42 Ministrul Afacerilor Europene, Victor Negrescu, face, pe Facebook, un apel la ratiune si unitate in PSD.

Ipoteza-soc: Faptele lui Liviu Dragnea s-au prescris

Ipoteza explopziva lanasata de avocatul Dan Chitic in cazul procesului liderului PSD, Liviu Dragnea. Faptele s-au prescris in cazul dosarului angajarilor fictive in care Dragnea a primit o condamnare in prima in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )