Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Gabriela Firea: S-a dezbatut cu multa sinceritate

Antena3 Antena3,
Sedinta CEx a PSD s-a incheiat. Gabriela Firea: S-a dezbatut cu multa sinceritate

Sedinta CEx a PSD s-a incheiat, iar primii care au iesit la declaratii au fost semnatarii scrisorii care a tulburat atat apele in PSD. A fost o sedinta foarte lunga, una dintre cele mai dense sedinte. continuă pe Antena3

Mihai Fifor nu va participa la sedinta CEX de la PSD. Anuntul facut de ministrul Apararii

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, isi anunta pozitia privind disputa din interiorul PSD si spune ca nu va participa la sedinta CEX de vineri, urmand sa plece in vizita oficiala la.

Surse: Contre intre Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, la sedinta CEx

Au fost discutii aprinse in sedinta CEx a PSD, intre ministrul Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul general. Potrivit surselor Antena 3, Lia Olguta Vasilescu i-a raspuns Gabrielei Firea, dupa ce .

Gabriela Firea, inainte de sedinta CEx a PSD: Miza de azi e excluderea mea

Comitetul Executiv National CExN) al Partidului Social Democrat se reuneste vineri in sedinta la Palatul Parlamentului. Miza de azi e excluderea mea. Am avut curajul sa spun ca domnul Dragnea nu-si mai.

Codrin Stefanescu o contrazice pe Gabriela Firea, in privinta voturilor: Va spun eu care au fost cifrele reale

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre rezultatul votului, prezentand alte cifre fata de Gabriela Firea. Au fost prezenti 64 de membri ai CEx.

Gabriela Firea: Dragnea a supus votului doar un punct din cele 20 din declaratia noastra comuna, cel care facea referire la domnia sa

Gabriela Firea a declarat, la finele sedintei CEx, ca Liviu Dragnea a supus votului doar unul dintre cele 20 de puncte din scrisoarea comuna, si acela facea referire chiar la domnia sa. Au existat 10 voturi.

Ce a spus Liviu Dragnea la sedinta CEx a PSD

Liderul PSD,Liviu Dragnea, a luat cuvantul in sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi. Dupa ce mai multi membri au semnat o scrisoare prin care i-au cerut demisia, Liviu Dragnea a avut intalniri si.

Liviu Plesoianu, nou mesaj despre Gabriela Firea: Era prima care urca pe scena la mitingul impotriva Statului Paralel

Parlamentarul PSD Liviu Plesoianu revine cu un mesaj despre Gabriela Firea, pe care o acuza de duplicitate. IUNIE 2018 - Gabriela FIREA, pe rit vechi, era prima care urca pe scena, la mitingul PSD impotriva.

Gabriela Firea: Miza lui Liviu Dragnea este excluderea mea din PSD si remanierea din guvern a lui Paul Stanescu si a lui Tudorel Toader (VIDEO)

Gabriela Firea a facut acuzatii dure inainte de inceputul sedintei de Comitet Executiv al PSD de vineri. Aceasta a acuzat ca Liviu Dragnea urmareste ca vineri sa o excluda pe ea din partid si sa obtina.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

GABRIELA FIREA, atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Si alti semnatari ai scrisorii mi-au spus ca sunt filati, monitorizati. Am ajuns mai rau ca pe timpul lui CEAUSESCU

Gabriela Firea a lansat miercuri seara noi acuzatii dure la adresa sefului PSD, precizand ca a fost filata si monitorizata, impreuna cuceilalti semnatari ai scrisorii care cer demisia lui Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )