Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tutuianu: Dragnea, un element de vulnerabilitate. Cei mai multi din teritoriu spun ca trebuie sa eliminam aceasta acuza ca noi lucram numai in interesul unui singur om (VIDEO)

B1 B1,
Tutuianu: Dragnea, un element de vulnerabilitate. Cei mai multi din teritoriu spun ca trebuie sa eliminam aceasta acuza ca noi lucram numai in interesul unui singur om (VIDEO)

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a explicat, pentru B1 TV, de ce considera ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga de la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor. in opinia sa,. continuă pe B1

Imagini socante in Alba Iulia. Un sofer inconstient, la un pas sa ucida mai multi pietoni - VIDEO

Un sofer a fost la un pas sa loveasca, miercuri, mai multi pietoni, care traversau strada, dupa ce a plecat in viteza pe culoarea rosie a semaforului. Soferul in cauza, care a condus haotic, ar suferi de o.

Mai multi fani au fost fortati sa paraseasca un concert Dua Lipa. Care este motivul uimitor VIDEO

Mai multi oameni au fost au fost inlaturati cu forta de la concertul Dua Lipa de miercuri din Shanghai, China. Videoclipurile postate pe retelele de socializare arata securitate care.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Codrin Stefanescu, prima reactie dupa ce mai multi colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: Avem de-a face cu un complot

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

XTB: Clientii au facut mai multi bani in prima luna dupa restrictiile de levier, dar conditiile pentru profesionisti impuse de ESMA raman prea dure

Clientii XTB Romania au inchis luna august cu tranzactii net profitabile, sumele rulate s-au injumatatit, in vreme ce lichiditatile din conturile acestora au crescut. Evolutiile au loc in prima luna dupa intrarea in vigoare a deciziei Autoritatii.

Presa din Romania, in DOLIU! Unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti comentatori sportivi s-a stins din viata (FOTO)

Comentatorul sportiv Gheorghe Soana s-a stins din viata, luni, la varsta de 73 de ani. Acesta suferea de o boala necrutatoare. Gheorghe Soana a general roman in rezerva, iar, dupa iesirea la pensie,.

FOTO Cei mai cunoscuti pictori si operele lor de arta celebre

Printre milioanele de picturi prezente in galeriile si muzeele lumii, un numar destul de mic a depasit timpul si a facut istorie. O selectie a celor mai faimoase picturi, recunoscute de oameni din intreaga lume, va continua, probabil, sa imprime ecouri peste veacuri in memoria colectiva.

Eurostat: Bucurestenii sunt cei mai nemultumiti europeni cand vine vorba de conditiile din scoli si transportul public

Aproape jumatate 48%) dintre locuitorii Bucurestiului sunt nemultumiti de scolile si de facilitatile de educatie din orasul lor, arata datele publicate de Eurostat pe baza unui sondaj care a cuprins 24 de capitale din Uniunea Europeana in 2015.

Bucurestenii, cei mai nemultumiti europeni de scolile din orasul lor

Aproape jumatate 48%) dintre locuitorii Bucurestiului sunt nemultumiti de scolile si de facilitatile de educatie din orasul lor, arata datele publicate de Eurostat pe baza unui sondaj care a cuprins 24 de capitale din Uniunea Europeana in 2015, citate de Agerpres.

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei: Dan Bursuc este unul dintre cei mai importanti producatori muzicali din Romania

Ambasada Suediei foloseste, de cele mai multe ori, retelele de socializare pentru a promova anumite teme considerate tabu in Romania. Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, Alexander Peyre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )