Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vicepremierul Paul Stanescu, despre scrisoarea prin care ii cere demisia lui Dragnea: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

B1 B1,
Vicepremierul Paul Stanescu, despre scrisoarea prin care ii cere demisia lui Dragnea: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Vicepremierul Paul Stanescu, unul dintre semnatarii scrisorii in care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor si sefia PSD, face o serie de precizari despre demersul impotriva liderului. continuă pe B1

Gabriela Firea, despre scrisoarea prin care se cere demisia lui Dragnea: S-a ajuns aici pentru ca nu se mai putea altfel

Gabriela Firea a facut precizari cu privire la scrisoarea prin care se solicita demisia lui Dragnea. Vreau sa fac urmatoarea precizare. Cele trei persoane care au asumat documentul din care ati citat.

Liviu Dragnea ironizeaza scrisoarea prin care i se cere demisia: Vor sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat miercuri scrisoarea prin care lideri ai partidului ii solicita demisia din functia de sef al formatiunii si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

Voi da curs solicitarii sa citesc acea epistola

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu prin care i se cere demisia de la conducerea PSD si a Camarei Deputatilor, el spunand ca a inteles din aceasta epistola ca partidul trebuie sa se alinieze cu Klaus Iohannis, cu DNA, SRI, SPP si cu partidele de opozitie. El a sustinut ca, in calitate de presedinte al PSD, nu va duce partidul sa devina o unealta a acestor institutii.

Paul Stanescu: A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume

Partidul Social Democrat se afla intr-un moment de cotitura, considera vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, semnatar al unei scrisori deschise prin care se cere demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, conform Agerpres.

Prima reactie a lui Dragnea dupa aparitia scrisorii prin care se i se cere demisia: Ma duc la CEx (VIDEO)

Liviu Dragnea a refuzat sa faca declaratii in fata reporterilor prezenti la Parlament in contextul in care a aparut public scrisoarea prin care i se cere demisia din fruntea PSD si a Camerei.

Paul Stanescu: PSD se afla intr-un moment de cotitura

Partidul Social Democrat se afla intr-un moment de cotitura, considera vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, semnatar al unei scrisori deschise prin care se.

Disidentii din PSD semneaza scrisoarea in care se cere demisia lui Dragnea

Actualizare Adrian Tutuianu: Este o scrisoare care trage un semnal de alarma intrebat ce vor face semnatarii si sustinatorii scrisorii, daca Liviu Dragnea nu demisioneaza la sedinta CEx, Adrian Tutuianu a raspuns: Noi suntem membri ai PSD. Va spun de la inceput ca nu plecam din partid, nici nu vom face altceva, vom continua sa ne exprimam in forurile statutare ale partidului . ), pentru ca nu cred ca lucrurile se inchid azi sau maine. Este o scrisoare care trage un semnal de alarma, am facut un apel public la toti parlamentarii PSD, la toti liderii de filiale, la presedintii CJ, la primarii, partidului, consilieri locali, consilieri judeteni sa ni se alature in acest demers care nu are la baza niciun fel de interese altele decat interesele nationale si interesele PSD, relateaza News. ro. ------- Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu semneaza o scrisoare prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor. Potrivit lui Adrian Tutuianu, masurile prezentate in scrisoare sunt sustinute de multi lideri judeteni ai PSD si vor fi discutate in sedinta Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la pranz, conform News. ro.

Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

A aparut scrisoarea anti-Dragnea. Paul Stanescu, Firea si Tutuianu ii cer demisia lui Dragnea si o propun pe Dancila sef interimar. Dragnea a convocat CEX-ul

Trei lideri ai PSD - Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu - semneaza, in numele unui comitet de initiativa, o scrisoare prin care solicita demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si de la conducerea Camerei Deputatilor, pe langa alte 18 solicitari. Cei trei propun ca Vorica Dancila sa ramana presedinte-interimar. Documentul, care nu a mai fost asumat de niciun alt lider de filiala, a fost publicat de stiripesurse. ro.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )