Libnet.ro
UNICEF

09:45

ALDE a depus listele pentru europarlamentare la BEC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALDE a depus listele pentru europarlamentare la BEC

Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE) a depus, astazi, la Biroul Electoral Central, listele cu cele aproximativ 400. 000 de semnaturi si lista candidatilor la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

ALIANTA USR-PLUS A DEPUS LISTELE PENTRU EUROPARLAMENTARE LA BEC Ciolos: Propunem romanilor o adevarata alternativa politica

Alianta USR - PLUS a depus, astazi, la Biroul Electoral Central, listele cu semnaturi si lista candidatilor la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Alianta USR - PLUS a depus listele pentru europarlamentare

Alianta USR - PLUS a depus marti, la Biroul Electoral Central, listele cu semnaturi si lista candidatilor la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, care deschide .

Liviu Dragnea anunta lista PSD pentru europarlamentare - Rovana Plumb, prima pe lista

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, fiind pe primele locuri. Listele vor fi depuse maine la Biroul Electoral Ceentral.

Scos de pe lista PSD pentru europarlamentare, Pascu ii transmite un mesaj taios lui Dragnea: Fiecare pasare pe limba ei piere

Ramas fara loc pe lista social-democratilor pentru europarlamentare, Ioan Mircea Pascu ii transmite, pe Facebook, un mesaj sefului PSD, cel care a avut ultimul cuvant in stabilirea candidatilor pentru Bruxelles.

PSD a validat lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb si Carmen Avram, primele doua nume

Update: Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat lista partidului pentru europarlamentare. Iata primele 15 nume: 1. Rovana Plumb 2. Carmen Avram 3. Claudiu Manda 4. Chris Terhes 5. Dan Nica 6.

PSD valideaza luni lista pentru europarlamentare cu Rovana Plumb pe primul loc. Social-democratii care au prins pozitii eligibile

Cu o amanare de o saptamana din cauza internarilor lui Liviu Dragnea, PSD valideaza luni lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb, sustinuta de seful PSD si pentru un mandat de comisar european, se afla pe prima pozitie, urmata de Carmen Avram, jurnalista Antena 3.

Augustin Lazar si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general

Augustin Lazar a anuntat, marti, ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Romaniei. in urma cu jumatate de ora am depus-o candidatura - n. r. Am mers la cabinetul.

Lazar si-a depus candidatura pentru functia de procuror general

Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Romaniei.

Codrin Stefanescu: Am strans 1.331.000 de semnaturi in doar o saptamana / PSD a depus listele la BEC

Partidul Social Democrat a depus marti la Biroul Electoral Central listele cu semnaturile de sustinere si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai, transmite Agerpres.

Ciolos si Barna au depus la BEC peste 500.000 de semnaturi pentru europarlamentare

Liderii PLUS si USR, Dacian Ciolos si Dan Barna, au depus, marti la BEC, peste 500. 000 de semnaturi si lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare. Cei doi au declarat ca acesta este un pas in plus pentru a scapa Romania de hotie si pentru a repune tara noastra pe drumul spre Europa, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )