Libnet.ro
UNICEF

12:15

Astazi este ultima zi in care pot fi depuse candidaturile pentru alegerile europarlamentare din 26 mai

Adevărul Adevărul,
Astazi este ultima zi in care pot fi depuse candidaturile pentru alegerile europarlamentare din 26 mai

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare din 26 mai expira astazi, la ora 24. Listele de candidaturi ale partidelor si candidaturile independente se depun la Biroul Electoral Central BEC) insotit de 200. 000 de semnaturi in cazul partidelor si de 100. 000 de semnaturi pentru candidaturile independente. continuă pe Adevărul

Un al doilea candidat pentru sefia Parchetului General / Joi, ultima zi in care pot fi depuse candidaturile

Procurorul DIICOT Marian Drilea s-a inscris in cursa pentru functia de procuror general, aceasta fiind cea de-a doua candidatura pentru conducerea Parchetului General, dupa cea lui Augustin Lazar, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Joi este ultima zi in care pot fi depuse candidaturile.

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la sefia Parchetului General. Doar doi procurori si-au depus candidatura pana azi

Astazi este ultima zi in care persoanele care vor sa detina functia de procuror general al Romaniei isi mai pot depune candidaturile, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Justitiei. Pana acum, s-au inscris actualul procuror general Augustin Lazar si procurorul DIICOT Marian Drilea.

Joi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de procuror general

Joi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de procuror general. Marian Drilea, procuror la DIICOT, si-a depus candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei, informatia.

HOROSCOP. Semnele diavolesti care pot fi observate la o persoana, in functie de zodie

Poporul roman este unul profund spiritual, iar in parcticile magice care l-au insotit de-a lungul veacurilor se pot remarca anumite aspecte care sunt foarte folositoare in descifrarea semenelor diavolesti ale unei.

PNL revendica o prima victorie in fata PSD. Orban: I-am batut la strangerea de semnaturi. PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere

PNL a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de semnaturi de sustinere si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat cu aceasta ocazie ca PNL a batut PSD in strangerea de semnaturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )