Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Cel mai trziu saptamna viitoare Ordonanta 6/2016 va fi picata n Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Cel mai trziu saptamna viitoare Ordonanta 6/2016 va fi picata n Camera Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Ordonanta de Urgenta 6/2016 emisa de Guvernul Ciolos va fi respinsa in Camera Deputatilor cel mai tarziu saptamana viitoare, potrivit Agerpres. in alta ordine de idei, Dragnea a mentionat ca PSD intentioneaza sa declanseze o actiune de strangere de semnaturi pentru modificarea Constitutiei pe tema reformarii Justitiei. continuă pe Hotnews

Brexit: Marea Britanie doreste ca un acord cu UE sa fie ncheiat cel mai trziu n luna noiembrie

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a declarat sambata David Lidington, seful de cabinet al premierului britanic Theresa May, potrivit Agerpres.

Apple ar putea lansa miercuri cel mai scump iPhone, cu un pret de pornire de 1.199 dolari

Apple va avea miercuri un eveniment de presa la care vor fi lansate cateva noi iPhone-uri, un nou Apple Watch si noi versiuni ale castilor AirPods. Sunt zvonuri si despre noi tablete iPad, insa sansele sunt mai scazute. Produsul vedeta va fi, se pare, iPhone-ul cu cel mai mare ecran de pana acum, dar si cu cel mai mare pret, estimarile indicand ca ar putea fi cu 20% mai scump decat iPhoneX.

Care sunt lucrurile care s-au scumpit cel mai mult in luna august

Citricele si fructele meridionale, dar si ouale s-au scumpit cel mai mult in decursul lunii august fata de iulie la categoria produselor alimentare, in crestere fiind si tarifele pentru gaze naturale, energie el.

Cum arata cel mai popular smartphone al momentului, conform AnTuTU

AnTuTu a publicat un studiu foarte interesant in urma cu cateva zile. Creatorii popularului benchmark ne ajuta sa intelegem care este cel mai popular smartphone al momentului, conform.

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Este vorba despre un barbat misterios

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Gura lumii spune ca artista a fost in scandal cu parintii ei pentru un barbat! Pentru acesta, Madalina Manole renuntase la tot! Aflati.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume - VIDEO

Greutatea unui laptop este pentru multi utilzatori un criteriu esential, iar compania Acer a lansat o serie de notebook-uri Swift. Modelul care s-a facut remarcat este Swift 5, care a devenit cel mai usor laptop de.

ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,11%, cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent, potrivit datelor.

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank vrea sa isi vanda intreaga participatie

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank, conglomeratul chinez HNA Group Co. , intentioneaza sa isi vanda intreaga participatie pe care o detine la banca germana, informeaza Bloomberg, citand surse din apropierea acestui dosar, potrivit Agerpres.

Alegeri in Suedia: Social-democratii, cel mai prost rezultat din 1908 pana in prezent. Extrema dreapta ajunge pe locul 3

Duminica au avut loc alegeri parlamentare in Suedia. Social-democratii au obtinut 25,4% dintre voturile exprimate, cel mai slab rezultat din 1908 pana in prezent. Moderatii au obtinut 18,4%, iar partidul.

Cel mai ciudat satelit care a orbitat vreodata Pamantul

Mii de sateliti orbiteaza planeta, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )