Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ilie Nastase deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare: Formatiunea lui Gabriel Oprea a depus 327.890 semnaturi valide pentru sustinerea candidaturii

B1 B1,
Ilie Nastase deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare: Formatiunea lui Gabriel Oprea a depus 327.890 semnaturi valide pentru sustinerea candidaturii

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) a depus, miercuri, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare si lista cu semnaturile stranse pentru sustinerea candidaturilor. Astfel, partidul. continuă pe B1

Ilie Nastase deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare: Formatiunea lui Gabriel Oprea a depus la BEC peste 300.000 de semnaturi

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR) a depus, miercuri, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare si lista cu semnaturile stranse pentru sustinerea candidaturilor. Astfel, partidul.

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu deschid lista UNPR pentru europarlamentare

Fostul tenismen, Ilie Nastase, deschide lista UNPR pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Anghel Iordanescu.

PMP a depus la BEC lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

PMP a depus, astazi, la Biroul Electoral Central, lista de semnaturi de sustinere si cea de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si fostul premier al Republicii Moldova deschid lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, comisarul european Corina Cretu si fostul prim-ministru Mihai Tudose deschid lista pentru alegerile europarlamentare.

PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Gabriel Oprea va deschide lista candidatilor UNPR din luna mai

Lista candidatilor UNPR la alegerile pentru Parlamentul European va fi deschisa de presedintele formatiunii politice, Gabriel Oprea.

FOTO Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu la sedinta conducerii PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit sustinut de Codrin Stefanescu luni la sedinta PSD in care se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Aceasta este prima aparitie publica a sa dupa problemele pe care le-a avut cu coloana si pentru care a fost spitalizat.

Fostul presedinte Traian Basescu, primul pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare

Traian Basescu este primul pe lista Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europene din 26 mai. Presedintele PMP, Eugen Tomac, se afla pe locul doi.

PSD, Miscare decesiva pentru alegerile europarlamentare

Partidul Social Democrat a depus, marti,la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidaturapentru alegerile europarlamentare. Sunt onorata sa fac parte din echipa Partidului Social.

PSD, miscare decisiva pentru alegerile europarlamentare

Partidul Social Democrat a depus, marti,la Biroul Electoral Central BEC) dosarele de candidaturapentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc la data de 26 mai. Sunt onorata sa fac parte din.

Cine este Chris Terhes, candidat pe lista PSD la alegerile europarlamentare

Chris Terhes este unul dintre numele-surpriza de pe lista PSD pentru europarlamentare. Preot greco-catolic,Chris Terhes esteliderul Romanian Community Coalition, cea mai larga coalitie a romani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )