Libnet.ro
UNICEF

15:30

Initiativa Fara Penali n Functii Publice, n pericol sa nu poata fi nregistrata la Parlament: USR acuza Primaria Arad ca vineri se depaseste termenul legal pentru validarea semnaturilor

Hotnews Hotnews,
 Initiativa Fara Penali n Functii Publice, n pericol sa nu poata fi nregistrata la Parlament: USR acuza Primaria Arad ca vineri se depaseste termenul legal pentru validarea semnaturilor

USR acuza Primaria Arad ca vineri se depaseste termenul legal de 15 zile lucratoare pentru validarea a 21. 000 de semnaturi pentru initiativa cetateneasca Fara Penali in Functii Publice. Senatorul USR de Arad Adrian Wiener a declarat, pentru HotNews. ro, ca fara semnaturile din Arad validate, intreaga campanie Fara Penali in Functii Publice este in pericol sa nu poata fi inregistrara la Parlament, deoarece ne bazam ca Aradul va fi unul dintre cele 21 de judete in care am strans peste 20. 000 de semnaturi. Reprezentantii USR nu stiu, in acest moment, daca au un judet de rezerva pentru a putea inregistra initiativa la Parlament. continuă pe Hotnews

Initiativa Fara Penali n Functii Publice, n pericol sa nu poata fi nregistrata la Parlament: USR acuza Primaria Arad ca astazi se depaseste termenul legal pentru validarea semnaturilor

USR acuza Primaria Arad ca vineri se depaseste termenul legal de 15 zile lucratoare pentru validarea a 21. 000 de semnaturi pentru initiativa cetateneasca Fara Penali in Functii Publice. Senatorul USR de Arad Adrian Wiener a declarat, pentru HotNews. ro, ca fara semnaturile din Arad validate, intreaga campanie Fara Penali in Functii Publice este in pericol sa nu poata fi inregistrara la Parlament, deoarece ne bazam ca Aradul va fi unul dintre cele 21 de judete in care am strans peste 20. 000 de semnaturi. Reprezentantii USR nu stiu, in acest moment, daca au un judet de rezerva pentru a putea inregistra initiativa la Parlament.

USR a depus semnaturile pentru initiativa Fara penali in functii publice

USR a depus astazi la Parlament primele 300. 000 de semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice, din cele un milion de semnaturi stranse, relateaza News. ro.

Un primar PNL a pierdut dosarul cu semnaturile USR stranse in campania Fara penali in functii publice. Primarul: Nu e paguba, oricum nu erau multe

Responsabilii Primariei Pilu, din judetul Arad, au pierdut dosarul cu semnaturi stranse de USR in campania Fara penali in functii publice. Primarul da vina pe viceprimar, insa spune ca nu e paguba, pentru ca oricum nu erau prea multe, decat vreo 30. Reprezentantii USR Arad spun ca nu vor depune plangere si pun incidentul pe seama incompetentei si harababurii care caracterizeaza in general administratia locala.

USR a depus n Parlament toate semnaturile necesare initiativei Fara penali n functii publice

USR a depus vineri la Parlament a doua transa de semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice, peste 780. 000, indeplinind astfel conditiile impuse de lege pentru declansarea referendumului, respectiv 500. 000 de semnaturi din 21 de judete.

Barna, USR: Este saptamana Z pentru campania Fara Penali in functii publice

USR va aduce joi si vineri in Parlament sute de mii de semnaturi validate de primarii pentru campania Fara penali in functii publice, a declarat presedintele USR Dan Barna, mentionand ca, in paralel, partidul va actiona in judecata primarii.

USR a depus primele 300.000 de semnaturi Fara Penali la Parlament

Uniunea Salvati Romania a depus joi, la Parlament, primul calup de 300. 000 de semnaturi din cele un milion stranse in campania Fara penali in functii publice, a anuntat presedintele USR Dan Barna.

Primaria Constanta a invalidat peste 6.000 de semnaturi

Primaria Constanta a invalidat peste 6. 000 de semnaturi din cele aproape 19. 000 acordate in cadrul campaniei Fara penali in functii publice, printre motivele acestei decizii aflandu-se faptul ca numele sau codul numeric personal erau eronate ori incomplete, persoana respectiva avea domiciliul in alta localitate sau actele de identitate erau expirate.

Incredibil: Primarul Aradului, Gheorghe Falca, a invalidat 21.000 de semnaturi Fara Penali

Primarul Aradului, PNL-istul Gheorghe Falca, a invalidat 21. 000 de semnaturi rezultate din campania Fara Penali in Functii Publice, judetul trecand astfel, practic, sub pragul necesar de 20. 000 de semnaturi.

USR acuza primarul unei comune din Timis ca a anulat toate semnaturile din cadrul campaniei Fara penali. Explicatia edilului

Dupa primariile din Sannicolau Mare si Lugoj, care au anulat jumatate dintre semnaturile adunate de USR in cadrul campaniei Fara penali, primarul comunei Comlosu Mare a anulat intreg dosarul cu semnaturi.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )