Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban: Am batut PSD la strangerea de semnaturi

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Am batut PSD la strangerea de semnaturi

PNL a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de semnaturi de sustinere si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a. continuă pe Antena3

PNL revendica o prima victorie in fata PSD. Orban: I-am batut la strangerea de semnaturi. PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere

PNL a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de semnaturi de sustinere si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat cu aceasta ocazie ca PNL a batut PSD in strangerea de semnaturi.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni

Ludovic Orban, presedintele PNL, a fost chemat de urgenta la Cotroceni, afirma surse politice pentru Antena 3. Tema discutiilor, probabil, este campania pentru alegerile europarlamentare. in curs de.

Ludovic Orban, catre tinerii PNL: Sa stiti ca nu imi vopsesc parul. Multi din adversari ma ataca ca imi vopsesc parul

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis tinerilor liberali in discursul rostit la Gala TNL, ca, desi multi adversari il ataca acuzandu-l ca isi vopseste parul, nu este asa.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

LUDOVIC ORBAN: Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita care aloca bani si care deconteaza situatii de lucrari, subliniind ca autonomia locala este un concept care trebuie transpus in fapt .

Ludovic Orban: Solicitam demisia premierului Viorica Vasilica Dancila dupa noua gafa monumentala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea gafa nu s-ar mai fi facut.

LUDOVIC ORBAN: Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita care aloca bani si care deconteaza situatii de lucrari, subliniind ca autonomia locala este un concept care trebuie transpus in fapt.

LUDOVIC ORBAN, CATRE TINERII LIBERALI: Parul meu arata, de fapt, sufletul meu

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis tinerilor liberali in discursul rostit la Gala TNL, ca, desi multi adversari il ataca acuzandu-l ca isi vopseste parul, acest fapt nu este adevarat.

Surse: Klaus Iohannis s-a intalnit cu Ludovic Orban la Cotroceni. Tema discutiei: pericolul ca referendumul pe Justitie sa nu intruneasa cvorumul

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, au discutat miercuri, la Cotroceni, despre referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Concret, cei doi lideri au vorbit despre pericolul ca referendumul sa nu intruneasca cvorumul de prezenta.

intalnire intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Liderul PNL Ludovic Orban se intalneste miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, surse liberale precizand ca este vorba despre o intalnire de tipul celor care au loc frecvent cu presedintele, pe teme de actualitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )