Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR a depus la CCR initiativa Fara penali n functii publice, mpreuna cu 850.000 de semnaturi

Hotnews Hotnews,
 USR a depus la CCR initiativa Fara penali n functii publice, mpreuna cu 850.000 de semnaturi

USR a depus, joi, la CCR initiativa Fara penalii in functii publice, cu 850. 000 de semnaturi, la Curtea Constitutionala pentru validare, conform procesului legislativ, a anuntat joi presedintele formatiunii, Dan Barna, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Initiativa Fara penali in functii publice - transmisa la CCR

Initiativa ''Fara penali in functii publice '' ajunge astazi la Curtea Constitutionala, urmand sa fie depuse cele 850. 000 de semnaturi validate de primariile din tara, a anuntat presedintele USR, Dan Barna.

Cate semnaturi din campania Fara penali au fost validate, din peste 1 milion stranse. Se exercita o presiune extraordinara

Initiativa Fara penali in functii publice ajunge joi la Curtea Constitutionala, urmand sa fie depuse cele 850. 000 de semnaturi validate de primariile din tara, a anuntat presedintele USR Dan Barna.

Cate semnaturi pentru campania ,,Fara penali au fost validate, din peste 1 milion stranse

Initiativa 039;039;Fara penali in functii publice039;039; ajunge joi la Curtea Constitutionala, urmand sa fie depuse cele 850. 000 de semnaturi validate de primariile din tara, a anuntat presedintele USR Dan Barna.

USR, solicitari pentru Iohannis la consultarile de la Cotroceni: Sustinerea referendumului Fara Penali si respingerea avansarii Fantomei Albe de la protest in grad de general (VIDEO)

USR a transmis prin vocea presedintelui Dan Barna ca a mers la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis cu trei solicitari extrem de clare, si anume punerea in legislatie a recomandarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )