Libnet.ro
UNICEF

16:45

USR a depus n Parlament toate semnaturile necesare initiativei Fara penali n functii publice

Hotnews Hotnews,
 USR a depus n Parlament toate semnaturile necesare initiativei Fara penali n functii publice

USR a depus vineri la Parlament a doua transa de semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice, peste 780. 000, indeplinind astfel conditiile impuse de lege pentru declansarea referendumului, respectiv 500. 000 de semnaturi din 21 de judete. continuă pe Hotnews

USR a depus la Parlament o parte dintre semnaturile pentru Fara penali: O parte dintre primari au ncalcat legea

USR a depus joi la Parlament o prima transa de 335. 000 de semnaturi pentru initiativa cetateneasca Fara Penali, urmand ca restul pana la 1 milion sa fie depuse in zilele urmatoare. Potrivit unui comunicat de presa, o parte dintre primari au refuzat sa predea dosarele cu semnaturile validate in termenul de 15 zile, USR acuzandu-i de incalcarea legii.

USR acuza primarul unei comune din Timis ca a anulat toate semnaturile din cadrul campaniei Fara penali. Explicatia edilului

Dupa primariile din Sannicolau Mare si Lugoj, care au anulat jumatate dintre semnaturile adunate de USR in cadrul campaniei Fara penali, primarul comunei Comlosu Mare a anulat intreg dosarul cu semnaturi.

USR a depus semnaturile pentru initiativa Fara penali in functii publice

USR a depus astazi la Parlament primele 300. 000 de semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice, din cele un milion de semnaturi stranse, relateaza News. ro.

USR a depus primele 300.000 de semnaturi Fara Penali la Parlament

Uniunea Salvati Romania a depus joi, la Parlament, primul calup de 300. 000 de semnaturi din cele un milion stranse in campania Fara penali in functii publice, a anuntat presedintele USR Dan Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )