Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cel mai activ senator PNL, avertizat de Ludovic Orban. Care o fi comportamentul meu deviationist?

Antena3 Antena3,
Cel mai activ senator PNL, avertizat de Ludovic Orban. Care o fi comportamentul meu deviationist?

Senatorul PNL Daniel Zamfir a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre avertizarea data de Ludovic Orban, cu privire la excluderea sa din partid. Liderul PNL. continuă pe Antena3

Senatorul PNL Daniel Zamfir, amenintat cu excluderea din partid. Care o fi comportamentul meu deviationist?

Senatorul PNL Daniel Zamfir a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre avertizarea data de Ludovic Orban, cu privire la excluderea sa din partid. Liderul PNL.

Scandal urias in PNL. Ludovic Orban ameninta un lider-cheie cu excluderea din partid

Ludovic Orban este suparat pe Dan Zamfir, senator PNL, si spune ca sunt proiecte asumate de partid care parcurg o procedura interna de vot si avizare si cele initiate individual de.

Ludovic Orban: PSD sa inceteze ciolaniada si macar sa nu-i mai puna in Guvern pe cei care au mai fost ministri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PSD trebuie sa inceteze ciolaniada pentru posturile din Guvern si sa nu ii mai nominalizeze in Cabinet pe niciunul dintre cei care au mai fost ministri.

Ludovic Orban il ameninta pe senatorul Daniel Zamfir cu excluderea din partid. Ce spune Zamfir: Eu ma asteptam sa ma felicite

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, intr-un interviu pentru ziare. com, ca senatorul liberal Daniel Zamfir ar urma sa fie exclus din partid daca va continua pe linia unor atitudini neconforme cu deciziile partidului, referindu-se la proiectul de lege prin care Zamfir propune limitarea dobanzilor cu care bancile dau credite la 2,62%, criticat de banci si de BNR.

Ludovic Orban, despre relatia cu Klaus Iohannis: Am avut pozitii diferite legate de consultarile pentru formarea guvernului, dar avem in continuare o relatie de parteneriat

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Libertatea live, ca a avut o pozitie diferita privind consultarile de la Cotroceni pentru formarea guvernului fata de cea a presedintelui Klaus Iohannis, adaugand insa ca relatia liberalilor cu presedintele este una de parteneriat.

Ludovic Orban: As astepta sa renunte pana la investirea Guvernului. Sa-si dea seama ca ea e pe post de secretara, nicidecum pe post de prim-ministru

Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca Romania va ajunge intr-o situatie dezastruoasa sub inca o guvernare a PSD. Biroul Politic Executiv a luat decizia de a convoca duminica.

Ludovic Orban, despre Viorica Dancila: inca mai are timp sa se retraga

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Pa.

Alina Gorghiu: Prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie

Senatorul PNL Alina Gorghiu a scris luni pe Facebook ca este pacat ca prima femeie premier va face istorie cu cel mai slab Guvern PSD din istorie si a sustinut ca noul Executiv.

Loredana a aterizat cu parapanta la Six Senses Zighy Bay: cel mai nonconformist check-in din lume!

Loredana a petrecut o vacanta de neuitat intr-una din cele mai speciale si mai admirate destinatii turistice din lume. Artista a trait o experienta unica, alaturi de fiica ei, Elena, la Six Senses Zighy Bay, cel mai premiat resort eco din Orientul Mijlociu, aflat la doar doua ore de mers cu masina din Dubai, imediat dupa granita cu Oman, pe o plaja retrasa, inconjurata de munti stancosi.

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii 12 ani

Economia zonei euro are cel mai bun inceput de an din ultimii aproape 12 ani, aparand si semne ale unei mult-asteptate accelerari a inflatiei, potrivit datelor publicate de compania de cercetare a pietei IHS Markit, relateaza Bloomberg.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )