Libnet.ro
UNICEF

20:17

LIVEVIDEO Parlamentul da votul de investitura pentru guvernul Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua / Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de putere nu va mai

Hotnews Hotnews,
 LIVEVIDEO Parlamentul da votul de investitura pentru guvernul Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua / Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de putere nu va mai

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni in sedinta comuna pentru votul de investitura a noului guvern, care urmeaza sa fie condus de Viorica Dancila. 55: Singurul senator PSD-ist care absenteaza de la vot e Niculae Badalau presedinte executiv PSD si seful PSD Giurgiu). 16:44 Incepe votul. Se voteaza secret, cu bile. Pentru ca guvernul sa treaca este nevoie de 233 voturi pentru16:36 Victor Ponta independenti): Participam la preluarea guvernarii semestriale de doamna Viorica Dancila16:30 Traian Basescu PMP): Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu pentru o viata cat mai scurta a acestui guvern. continuă pe Hotnews

LIVEVIDEO Parlamentul da votul de investitura pentru guvernul Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua i Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de putere nu va mai

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni in sedinta comuna pentru votul de investitura a noului guvern, care urmeaza sa fie condus de Viorica Dancila. ------------------15:52 Raluca Turcan PNL): Intrebarea e cu ce autoritate veti reusi sa va sustineti programul de guvernare cand intreg aparatul de stat a primit semnalul ca jupanul e in alta parte15. 42: Vorbeste Liviu Dragnea15:23 Viorica Dancila prezinta lista guvernului si programul de guvernare15:15 Kelemen Hunor propune un moment de reculegere in memoria lui Verestoy Attila.

VIDEO UPDATE Guvernul Dancila a primit votul de incredere al Parlamentului / Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua / Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de pu

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni in sedinta comuna pentru votul de investitura a noului guvern, care urmeaza sa fie condus de Viorica Dancila. ------------------17:45 Oficial: Guvernul a primit votul de incredere al Parlamentului17:34 Guvernul Dancila a fost investit, cu 282 de voturi pentru surse)17:20 Votul s-a incheiat16. 55: Singurul senator PSD-ist care absenteaza de la vot e Niculae Badalau presedinte executiv PSD si seful PSD Giurgiu). 16:44 Incepe votul. Se voteaza secret, cu bile. Pentru ca guvernul sa treaca este nevoie de 233 voturi pentru16:36 Victor Ponta independenti): Participam la preluarea guvernarii semestriale de doamna Viorica Dancila16:30 Traian Basescu PMP): Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu pentru o viata cat mai scurta a acestui guvern.

VIDEO Guvernul Dancila a primit votul de incredere al Parlamentului / Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua / Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de putere nu

Guvernul propus de coalitia PSD-ALDE si condus de premierul Viorica Dancila a primit luni votul de incredere al Parlamentului, cu 282 de voturi pentru avea nevoie de 233 pentru a trece). Premierul Viorica Dancila a promis ca in mandatul sau nu va exista nici o taxa noua. Dancila a mai spus ca, atat timp cat va fi premier, nicio alta institutie, niciun centru de putere nu va mai putea spune guvernului ce are de facut.

Le Figaro despre Guvernul Viorica Dancila: Romania are un nou Guvern care va incerca sa opreasca justitia

In ciuda avertismentelor Bruxellesului, liderul PSD, Liviu Dragnea, anchetat pentru coruptie, isi continua cruciada impotriva justitiei. La Bucuresti, este al treilea guvern in 13 luni, scrie cotidianul francez Le Figaro, care publica un articol despre noul guvern, semnat de Paul Cozighian.

Viorica Dancila a prezentat lista ministrilor

PSD a nominalizat pentru Cabinetul Viorica Dancila o serie de ministri care au fost si in Guvernul condus de Mihai Tudose, dar si pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, care demisionasera in toamna, urmare a cazului Belina anchetat de DNA, precum si noi nume, intre care fosti ministri in alte guverne PSD.

Programul de guvernare al premierului desemnat. Viorica Dancila: Nu voi introduce nicio taxa noua in Romania

Guvernul Viorica Vasilica Dancila cere Parlamentului votul de investitura. Ma aflu astazi aici pentru a obtine de la dumneavoastra votul de investitura. Daca vom obtine acest vot vom guver.

VIDEO Viorica Dancila, aplaudata pe holul Parlamentului de un grup de femei social-democrate

Noul premier PSD Viorica Dancila a fost aplaudata luni dupa-amiaza pe holul Parlamentului, dupa votul de investitura, de un grup de femei social-democrate, Dancila fiind presedintele Organizatiei de femei din PSD. Aceasta a primit un buchet de flori si le-a promis colegelor sale ca va continua sa le reprezinte.

Viorica Dancila isi doreste trei ani la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de jurnalisti, imediat dupa votul de investitura cand cre.

Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau au ajuns la Palatul Victoria, dupa ce au depus juramantul

Premierul Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau au ajuns luni seara, la sediul Guvernului. Membrii noului Executiv au venit la Palatul Victoria dupa ceremonia de depunere a juramantului de investitura, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Premierul desemnat Viorica Dancila cere sa fie votata in Parlament pentru promisiunile citite din programul de guvernare (VIDEO)

In discursul sustinut in plenul Parlamentului in care a cerut sa fie votat guvernul pe care urmeaza sa il conduca, premierul desemnat Viorica Dancila a garantat ca executivul ei va avea su.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )