Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un senator PSD a facut anuntul: Cand vor intra in vigoare modificarile la Codul Penal

B1 B1,
Un senator PSD a facut anuntul: Cand vor intra in vigoare modificarile la Codul Penal

Senatorul PSD Adrian Tutuianu estimeaza ca modificarile la Codul penal ar urma sa intre in vigoare abia spre sfarsitul acestui an, in contextuil in care opozitia a anuntat ca va sesiza Curte. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de controversatul om de afaceri RADU MAZARE...

Fiul fostului primar al Constantei a ajuns duminica dupa amiaza la spital. Raducu Mazare era cu cativa prieteni la o terasa din Mamaia, cand a inceput sa se simta rau. Speriati, amicii lui au sunat la.

RASTURNARE de situatie, NIMENI nu se astepta la asta! Stefan Banica Jr. a facut anuntul: Da, e ADEVARAT!

Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva sunt extrem de discreti in ceea ce priveste relatia lor. in aceste conditii, nici nu e de mirare ca pana si prietenii lui au fost surprinsi cand elle-a spus ca.

Guvernul tocmai a facut anuntul care afecteaza milioane de pensionari: Ce se intampla, de fapt, cu toate pensiile de la 1 iulie

Pensiile vor fi majorate cu 10% de la 1 iulie, pensia minima garantata crescand la 640 de lei pe luna. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, in sedinta de Guvern de joi, care a mai declarat.

Un senator PSD propune o solutie intermediara pana la suspendarea lui Iohannis: Este un precedent extrem de periculos

Parlamentul ar putea sa adopte, in sedinta comuna, o declaratie prin care sa ii ceara presedintelui Klaus Iohannis sa respecte deciziile Curtii Constitutionale, a anuntat marti senatorul PSD Adrian.

BOMBA! Ce a facut Smiley cand Gina Pistol a iesit cu SOCRII in oras: AVENTURA care a ISTERIZAT toata Romania!

Smiley a sustinut recent un concert in fata a 6. 000 de spectatori. Nu au lipsit parintii juratului de la Vocea Romaniei fratele si iubita lui. Gina Pistol a facut mai multe fotografii din public, unde a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )