Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu, in LACRIMI: Ce l-a emotionat pe fostul presedinte

B1 B1,
Traian Basescu, in LACRIMI: Ce l-a emotionat pe fostul presedinte

Traian Basescu, senator si presedinte al PMP, a fost extrem de emotionat si a inceput sa lacrimeze cand a vazut o familie de romani din Republica Moldova care au cerut Unirea cu Romania. De asemenea,. continuă pe B1

Traian Basescu a dezvaluit trei momente in care a fost mintit de fostul director SRI George Maior (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit in emisiunea Dosar de Politician trei ocazii in care a fost mintit de catre fostul director al SRI George Maior cand l-a chemat pentru a cere informatii. Maior.

Traian Basescu: Maior m-a mintit de vreo trei ori

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, intr-o emisiune televizata, ca fostul director al SRI, George Maior, l-ar fi mintit de vreo trei ori. Acesta a spus ca prima oara il implica pe fratele sau, Mircea Basescu, iar in cel de-al doilea caz, pe Elena Udrea si pe Alina Bica.

Traian Basescu: Procurorii, niste slugi care au incalcat legea

Fostul presedinte Traian Basescu, in mandatul caruia SRI si Parchetul General au incheiat protocolul.

Traian Basescu: Nu am stiu de protocolul SRI- Parchetul General. Nu trebuia sa fie secret, este incorect (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Sorinei Matei, Actualitatea romaneasca, protocolul secret din DNA si Parchetul General din 2009 care a fost desecretizat vineri. Fostul presedinte a afirmat ca el nu a .

Traian Basescu, dupa desecretizarea protocolului SRI-Parchetul General: Cum Dumnezeu ramane cu MINCIUNA incrancenata a propangandistilor...

Traian Basescu reactioneaza dur dupa ce SRI a decis sa desecretizeze si sa publice protocolul incheiat in 2009 cu Parchetul General. Fostul presedinte sustine ca documentul dovedeste clar ca CSAT nu a avut.

Traian Basescu, replica pentru Sebastian Ghita: Cum a fost numita Kovesi la sefia DNA (VIDEO)

Traian Basescu ii da replica lui Sebastian Ghita despre implicarea SRI in desemnarea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Fostul presedinte a sustinut joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu.

Traian Basescu: Nu am am stiut ca Ghita ma inregistreaza cand m-am intalnit cu el sa aflu cine a facut pozele cu Udrea si Bica si Paris (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat in emisiunea Dosar de Politician ca nu se astepta ca Sebastian Ghita sa il inregistreze cand s-a intalnit cu el si a dezvaluit ca el a vrut sa se vada cu.

Traian Basescu: Cand merg in Moldova tin pasaportul diplomatic in buzunar poate vrea sa ma aresteze Dodon (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat in emisiunea Dosar de Politician ca merge des in Republica Moldova si de fiecare data isi asuma faptul ca Igor Dodon ar putea sa ceara sa fie retinut pentru ca.

Scandal urias in direct pe B1TV intre Traian Basescu si Liviu Mihaiu: Slugile lui Vintu raman ceea ce sunt/ Decat slugile Securitatii mai bine angajat la mogul (VIDEO)

Un scandal urias s-a starnit in emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV dupa ce Traian Basescu a intervenit in direct si a vrut sa ii dea un drept la replica jurnalistului Liviu Mihaiu. Niciodata nu l-am.

Traian Basescu: Din protocolul desecretizat de SRI nu rezulta implicarea Serviciului in activitatea DNA prin decizia CSAT

Traian Basescu, presedintele PMP, a avut o reactie la scurt timp dupa desecretizarea primul protocol. Acesta spune ca din protocolul semnat in 2009 intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii nu re.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )