Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tudorel Toader: Mi-a fost oferit un post de senator pe lista unui partid de opozitie

B1 B1,
Tudorel Toader: Mi-a fost oferit un post de senator pe lista unui partid de opozitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti intr-o declaratie data de la Constanta ca nu a dorit sa intre in politica pentru ca nu este pregatit in structura sa sa treaca de la rigoarea dreptului. continuă pe B1

Tudorel Toader: Am avut o oferta absolut insistenta de a fi primul pe lista la senatori din partea unei formatiuni reprezentative n opozitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, marti, la Constanta, ca nu a dorit sa intre in politica, precizand ca nu este pregatit in structura sa sa devina om politic, sa treaca de la rigoarea dreptului penal la retorica politica, spunand ca la alegerile parlamentare din 2016 a avut o oferta de a candida ca senator pe lista unui partid politic, aflat acum in opozitie, fara a-i da insa numele, transmite news. ro.

Tudorel Toader explica numirea lui Banila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat, astazi, care au fost motivele pentru care l-a propus pe Oliver-Felix Banila la conducerea DIICOT, in detrimentul actualului sef al institutiei, Daniel Horodniceanu, spunand ca a analizat activitatea desfasurata de cei doi candidati, dupa care a tras linie si a anuntat propunerea sa, informeaza News. ro.

Tudorel Toader, reactie dupa achitarea lui Toni Grebla: Probabil va veni vremea sa vedem si noi un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept

Ministrul Justitiei vorbeste despre cazul Toni Grebla, dupa ce fostul sau coleg de la Curtea Constitutionala a fost achitat de toate acuzatiile aduse de DNA. Tudorel Toader spune ca sunt foarte multe cazuri in.

Ce avere are Tudorel Toader

Potrivit declaratiei de avere pe care si-a facut-o publica, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o situatie materiala extrem de buna. Tudorel Toader a obtinut, anul trecut, 327. 000 de lei din pensii.

Tudorel Toader continua razboiul cu oficialii europeni: Legea din Romania nu o scrie GRECO (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, continua conflictul cu expertii GRECO. Dupa ce a pus sub indoiala profesionalismul celor care au intocmit raportul privind legile justitiei din Romania, Tudorel Toader.

Tudorel Toader, achitarile din ultima vreme: Trebuie sa vedem fenomenul; despagubirile nu acopera suferinta puscariei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, crede ca ar fi de interes sa existe un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept, in contextul achitarilor din ultima vreme, spunand si ca trebuie sa vedem fenomenul, pentru ca nici despagubirile nu acopera suferinta puscariei nemeritate, scrie Mediafax.

Tudorel Toader, despre achitarile din ultima vreme: Trebuie sa vedem fenomenul; despagubirile nu acopera suferinta puscariei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, crede ca ar fi de interes sa existe un tablou al romanilor care au suferit pe nedrept, in contextul achitarilor din ultima vreme, spunand si ca trebuie sa vedem fenomenul, pentru ca nici despagubirile nu acopera suferinta puscariei nemeritate, scrie Mediafax.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ofera explicatii legate de propunerea sa pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat de ce l-a propus pe Felix Banilala sefia DIICOT, in locul celui care a condus pana acum institutia, Daniel Horodniceanu. Ministrul Justitiei spune ca a.

Daniel Horodniceanu, SCHIMBAT de la sefia DIICOT! Propunerea lui Tudorel Toader este Oliver Felix Banila, procuror la Parchetul Tribunalului Bacau

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a propus in functia de procuror-sef al DIICOT pe Oliver Felix Banila, in defavoarea actualului sef al Directiei, Daniel Horodniceanu, al carui mandat expira pe 19.

Tudorel Toader l-a propus pe Felix Banila pentru conducerea DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,l-a nominalizatla conducerea DIICOT pe Oficial, mandatul lui Horodniceanu se incheie pe 19 mai. Cei doi candidati au sustinut vineri un interviu in prezenta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )