Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, intrebat cum vor vota senatorii PSD in cazul lui Tariceanu: Eu sunt mama Omida, acum sincer? (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, intrebat cum vor vota senatorii PSD in cazul lui Tariceanu: Eu sunt mama Omida, acum sincer? (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit, luni, la Parlament, despre votul care urmeaza sa fie dat de alesi cu privire la cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul sefului Senatului, Calin Popescu. continuă pe B1

Eu sunt Mama Omida, acum sincer?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, intrebat cum vor vota senatorii PSD la solicitarea DNA privind ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu a spus ca dosarul va fi studiat cu atentie. Eu sunt Mama Omida, acum sincer?, a spus seful PSD, apreciind ca senatorii PSD au personalitate .

Liviu Dragnea: Eu sunt Mama Omida? Senatorii PSD au personalitate. Ce l-a enervat pe seful Camerei Deputatilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, luni, sa spuna daca senatorii social-democrati vor vota pentru sau impotriva ridicarii imunitatii lui Calin Popescu-Tariceanu.

Liviu Dragnea, despre votul la cererea de ncepere a urmaririi penale pentru Tariceanu: Eu sunt mama Omida? Senatorii PSD au personalitate

Eu sunt mama Omida, acum sincer?, a reactionat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, intrebat de ziaristi care va fi rezultatul votului in cazul cererii DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale a liderului Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )