Libnet.ro
UNICEF

23:46

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

Antena3 Antena3,
Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul. continuă pe Antena3

TUDOREL TOADER, INTREBAT DESPRE MOTIUNEA IMPOTRIVA SA: Nu ma cuprind emotiile, pentru ca realmente n-am de ce

Ministrul Justitei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost preocupat sa recepteze semnale privind modul in care vor vota reprezentantii PSD la motiunea impotriva sa care urmeaza sa fie dezbatuta in Senat si ca nu a discutat despre motiune nici cu presedintele Senatului, nici cu premierul.

Tudorel Toader, declaratie soc. Ministrul Justitiei nu exclude varianta unei demisii

Tudorel Toader nu exclude varianta unei demisii. Declaratia soc a fost facuta chiar in ziua in care se voteaza motiunea simpla impotriva lui, dupadoua amanari. Am luat in calcul ambele.

Motiune. Si-l mai asuma sau nu PSD pe Tudorel Toader? Votul-semnal programat azi, in Senat

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, pentru dezbatere si vot, de la ora 16. 00, motiunea simpla la adresa ministrului Justitiei, intitulata Justitia, victima sigura in mainile lui Toader. Senatorii au amanat de doua ori votarea acesteia din lipsa de cvorum.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

Senatul dezbate luni, dupa mai multe amanari, motiunea simpla Justitia - victima sigura in mainile lui Toader

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, are loc luni, in Senat, dupa ce a fost amanata de doua ori, din lipsa de cvorum. Motiunea ar putea decide soarta ministrului Justitiei Tudorel Toader, confruntat in ultimele saptamani cu nemultumiri si critici venite din PSD, inclusiv din partea presedintelui partidului, Liviu Dragnea.

PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Dupa ce judecatorii de la inalta Curte au decis amanarea sentintei in dosarul angajarilor fictive cu aproape trei saptamani, social-democratii isi reconsidera pozitia si au anulat remanierea lui Tudorel Toader dar si sedinta Comitetului Executiv. Amanarea are loc in contextul in care senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Surse social-democrate au declarat pentru Hotews. ro ca Liviu Dragnea ar fi dat semnale in interiorul partidului ca se suspenda toate actiunile.

UPDATE Conducerea PSD se reuneste miercuri pentru a transa situatia lui Tudorel Toader si remanierea guvernamentala

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, miercuri la Parlament, iar principala tema va fi remanierea guvernamentala, care l-ar viza si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader, care a fost amanata pentru a treia oara.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla prin care Opozitia cere demisia lui Teodorovici

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, pentru dezbatere si vot, de la ora 16. 00, motiunea simpla a USR si PNL la adresa ministrului Finantelor, intitulata Eugen Teodorovici romanii iti cer sa demisionezi!, anunta Mediafax.

Teodorovici infrunta opozitia in Senat. Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, pe ordinea de zi

Motiunea simpla Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi!, initiata de PNL si USR, urmeaza sa fie dezbatuta si votata luni in plenul Senatului.

SENAT: Motiunea simpla impotriva lui Teodorovici, pe ordinea de zi a plenului

Motiunea simpla Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi!, initiata de PNL si USR, urmeaza sa fie dezbatuta si votata astazi in plenul Senatului, potrivit site-ului acestui for legislativ.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )