Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Pentru mine, Toader nu e un personaj important

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Pentru mine, Toader nu e un personaj important

Senatorii PSD vor vota la motiunea simpla pe justitie exact asa cum le dicteaza constiinta, a declarat miercuri presedintele PSD, Liviu Dragnea. Pentru mine, Tudorel Toader nu este un personaj important. continuă pe Antena3

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Demersul opozitiei vine dupa ultimatul dat de Liviu Dragnea lui Tudorel Toader

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader.

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Unii senatori PSD ar putea vota pentru motiunea opozitiei - surse

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader. 58 Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca senatori PSD ar putea vota motiunea impotriva lui Toader.

Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: Nu e al meu, nu e ruda cu mine, nici cu tata, nici cu mama. PSD nu si-l mai asuma (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a intrat complet in disgratia liderilor coalitiei de guvernare. Liviu Dragnea a avut, miercuri, o reactie de respingere cand a fost intrebat de acesta si nu a dorit sa.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

Liviu Dragnea: Ne-am lasat pacaliti toti de domnul Tudorel Toader. Astea sunt legi care trebuie adoptate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a pacalit pe toti cei din partid spunand ca va adopta ordonanta de urgenta. in partid s-a luat o decizie - sigur, pe.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. - Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am lasat pacaliti tot partidul. Domnul Toader ne-a pacalit / Premierul sau colegii vor anunta in CEX daca vor sa-l remanieze- Dragnea: Ma enerveaza asta cu Coldea consilierul meu, ce, il aduc pe Satana?.

Dragnea, despre Tudorel Toader: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu. Ca presedinte, eu nu o sa propun remanierea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

Dragnea, despre Tudorel Toader si ordonantele de urgenta: A pacalit tot PSD-ul. Nu stiu daca a fost intentionat sau nu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader, despre care a spus ca a pacalit PSD in ceea ce priveste o ordonanta de urgenta privind legislatia penala.

EXCLUSIV Digi24.ro: Cele trei scenarii ale unei saptamani de foc. Asaltul final al lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea doreste convocarea rapida a unei sedinte a Comitetului Executiv al PSD pentru a valida prin vot politic al partidului schimbarea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justitiei, au declarat pentru Digi24. ro surse din conducerea social-democratilor. O sedinta a CEx a fost de altfel anuntata de catre seful PSD saptamana trecuta, joi, intr-o discutie informala cu jurnalistii, cand a spus, spre surprinderea tuturor, ca Rovana Plumb si Natalia Intotero trebuie sa demisioneze de urgenta de la cele doua ministere pe care le conduc, desi, teoretic, nu era nicio graba in acest sens, pana la alegerile europarlamentare din 26 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )