Libnet.ro
UNICEF

05:00

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou

B1 B1,
Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. PSD-istii nu s-au prezentat la vot. Este pentru a patra oara cand senatorii iau aceasta decizie. in schimb,PSD a. continuă pe B1

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, amanata pentru a treia oara la solicitarea PSD / Manda: Sunt colegi care vor sa voteze motiunea si colegi care nu vor

Motiunea simpla depusa de PNL si USR impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata, luni, pentru a treia oara. Vicepresedintele Senatului, senatorul PSD Claudiu Manda a solicitat in sedinta Biroului Permanent al Senatului amanarea dezbaterii motiunii simple pe motiv ca senatorii PSD nu au decis cum sa voteze. Amanarea are loc in contextul in care social democratii sunt nemultumiti de activitatea ministrului Justitiei, iar Liviu Dragnea asteapta o decizie de la inalta Curte in dosarul angajarilor fictive.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justitiei , Tudorel Toader, liderul social-democratilor din Vaslui, Dumitru Buzatu fiind unul dintre cei care a votat impotriva. Decizia vine dupa ce Toader a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei.

PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader - Eugen Nicolicea - inlocuitor

ACTUALIZARE - Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca in urma acuzatiei de blocare a unor acte normative, in CEx s-a votat demiterea Ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Sper sa fie dublata si de demisie, a afirmat Premierul. Propunerea de inlocuitor e Eugen Nicolicea. ------- Comitetul Executiv National al PSD a decis astazi sa-i retraga sprijinul politic ministrului Justitiei Tudorel Toader, care ar urma sa fie inlocuit de Eugen Nicolicea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj cu doar o zi inainte de votul din Parlament. Se lauda cu arhivele construite la 15 curti de apel. Constructia a 15 arhive, cate una la fiecare.

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

UPDATE PSD decide astazi soarta lui Tudorel Toader. Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila

Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta miercuri, in sedinta Comitetului Executiv, doua puncte fierbinti: retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Mai mult, pentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei. 25 Motiunea contra ministrului justitiei va fi dezbatuta si votata incepand cu ora 15.

PSD decide astazi soarta lui Tudorel Toader. Dragnea vrea reorganizare guvernamentala si face presiuni asupra Vioricai Dancila

Social-democratii vor sa-l pedepseasca pe ministrul Tudorel Toader si sa-i retraga sprijinul politic dupa ce acesta a refuzat sistematic sa adopte ordonantele privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare atat de necesare pentru Liviu Dragnea si PSD. Astfel, cu riscul de a crea o noua criza politica la nivel guvernamental, conducerea PSD va discuta miercuri, in sedinta Comitetului Executiv, doua puncte fierbinti: retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader si reorganizarea guvernamentala. Mai mult, pentru a forta inca o data plecarea lui Toader, tot astazi, dupa sedinta Comitetului Exectutiv, PSD a a convocat plenul la Senat pentru votul la motiunea impotriva ministrului Justitiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu o propunere de sef pentru DNA

In timp ce membrii PSD votau remanierea lui, Tudorel Toader a facut o propunere pentru functia vacanta de procuror sef al Sectiei Judiciare Penale din cadrul DNA. Este vorba despre doamna procuror Scarlat.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, votata luni. Tudorel Toader ar putea pleca inaintea lui Lazar

Luni e o zi extrem de importanta pe scena politica. Un ministru-cheie din Guvernul Dancila si-ar putea pierde sustinerea partidului de guvernamant. Dupa ce a fost amanat de doua ori, votul la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )