Libnet.ro
UNICEF

08:30

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost respinsa

Hotnews Hotnews,
 Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost respinsa

Senatorii au respins, luni, motiunea simpla a USR si PNL la adresa ministrului Finantelor, intitulata Eugen Teodorovici romanii iti cer sa demisionezi!. Desi motiunea a fost scrisa de 38 de parlamentari din Opozitie, au existat doar 27 de voturi pentru sustinerea acesteia, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

SENAT: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor a fost respinsa

ACTUALIZARE - Motiunea impotriva ministrului de Finante, respinsa ------- Dezbaterea motiunii simple ''Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi! '', initiata de 38 de senatori PNL si USR si depusa pe 8 aprilie in plenul Senatului, a inceput.

Senatul a respins motiunea depusa de opozitie impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici

Senatorii au respins luni la vot motiunea simpla depusa de opozitie prin care cereau demisia ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici. La votul din plen au fost inregistrate doar 27 de voturi pentru, 70.

Senatorii au respins motiunea impotriva ministrului Finantelor. Teodorovici: Pot sa inteleg antipatia unora pentru mine, in unele cazuri este reciproca

Senatorii au respins, luni, motiunea simpla a USR si PNL impotriva ministrului de Finante Eugen Teodorovici, dupa ce opozitia nu au reusit nici macar sa stranga un numar de voturi pentru egal cu numarul semnatarilor motiunii.

Eugen Teodorovici da din nou testul motiunii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, da din nou testul motiunii in palament. Dezbaterile incep chiar la aceasta ora. Demersul a fost initiat de parlamentarii PNL si USR, care il acuza pe.

Eugen Teodorovici neaga ca s-a discutat inlaturarea sefei ANAF si a lui Darius Valcov

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat sambata, pentru Mediafax, ca nu s-a discutat despre inlocuirea sefei ANAF Mihaela Triculescu sau a consilierului pe probleme economice Darius Valcov, in contextul informatiilor aparute in spatiul public.

Eugen Teodorovici spune ca noul indice de referinta (IRCC) se aplica si la Prima Casa. Cum e posibil?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, continua sa sustina ca noul indice de referinta se va aplica si creditelor Prima Casa acordate incepand cu luna mai a acestui an, desi nu exista un act normativ care sa permita acest lucru. Intrebat cum va fi.

Senatul va dezbate, din nou, o motiune simpla indreptata impotriva ministrului de Finante

Luni, Senatul va dezbate pentru a doua oara motiunea simpla Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi!, initiata de PNL si USR si depusa pe 8 aprilie, relateaza Agerpres. Potrivit senatorilor.

Eugen Teodorovici, despre motiunea la adresa sa: Continutul este de toata jena

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este de parere ca motiunea depusa impotriva sa la Senat are un continut de toata jena, cu texte culese din mediul online, si nu aduce nicio valoare ad.

VIDEO Eugen Teodorovici si senatorul liberal Carmen Harau s-au certat pe microfon la Uricani

Eugen Teodorovici si Carmen Harau s-au certat pe microfon, la mitingul PSD de la Uricani, Hunedoara, dupa ce discursul ministrului a fost intrerupt de senatoarea liberala.

EUGEN TEODOROVICI: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de masini au achitat-o la prima inmatriculare a autovehiculelor, va fi restituita celor in drept pana la sfarsitul lunii mai si ca ANAF va trebui sa emita pana atunci toate deciziile de impunere necesare acestui proces.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )