Libnet.ro
UNICEF

18:00

PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Hotnews Hotnews,
 PSD, in stand-by: Social-democratii amana sanctionarea lui Tudorel Toader si asteapta o noua strategie din partea lui Liviu Dragnea / Toate planurile sunt suspendate pana la noi ordine (surse)

Dupa ce judecatorii de la inalta Curte au decis amanarea sentintei in dosarul angajarilor fictive cu aproape trei saptamani, social-democratii isi reconsidera pozitia si au anulat remanierea lui Tudorel Toader dar si sedinta Comitetului Executiv. Amanarea are loc in contextul in care senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Surse social-democrate au declarat pentru Hotews. ro ca Liviu Dragnea ar fi dat semnale in interiorul partidului ca se suspenda toate actiunile. continuă pe Hotnews

UPDATE Conducerea PSD se reuneste miercuri pentru a transa situatia lui Tudorel Toader si remanierea guvernamentala

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, miercuri la Parlament, iar principala tema va fi remanierea guvernamentala, care l-ar viza si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Senatorii social-democrati erau pregatiti ca luni sa voteze motiunea impotriva lui Tudorel Toader, care a fost amanata pentru a treia oara.

PSD, ultimele calcule inainte de remaniere. Social-democratii decid soarta lui Tudorel Toader

In PSD se fac ultimele calcule pentru remanierea guvernului. Saptamana viitoare, social-democratii trebuie sa decida soarta lui Tudorel Toader. Se vehiculeaza deja numele unor posibili inlocuitori la Ministerul.

TUDOREL TOADER, INTREBAT DESPRE MOTIUNEA IMPOTRIVA SA: Nu ma cuprind emotiile, pentru ca realmente n-am de ce

Ministrul Justitei, Tudorel Toader, spune ca nu a fost preocupat sa recepteze semnale privind modul in care vor vota reprezentantii PSD la motiunea impotriva sa care urmeaza sa fie dezbatuta in Senat si ca nu a discutat despre motiune nici cu presedintele Senatului, nici cu premierul.

Alina Gorghiu (PNL),dupa a treia amanare in cazul lui Tudorel Toader: Santaj asupra ministrului Justitiei

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, dupa amanarea dezbaterii motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca PSD-ALDE il santeajeaza pe Tudorel Toader ca sa publcie ordonantele pe Justitie. Aceasta.

Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A gresit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil in Comitetul Executiv urmator

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader nu mai are sustinerea pe care a avut-o in PSD, ca a gresit mult si ca, probabil, situatia sa va fi discutata la urmatoarea sedinta a.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost.

Tudorel Toader, mesaj subtil pentru Augustin Lazar: Ce a postat ministrul Justitiei pe Facebook (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat vineri un mesaj cu subinteles pentru procurorul general Augustin Lazar. Toader a postat pe Facebook de la Penitenciarul Aiud, acolo unde, in anii 80, Lazar.

Tudorel Toader a decis. Cine este propunerea pentru conducerea sectiei judiciare penale din cadrul DNA

Procurorul Madalina Scarlat a fost propusa, luni, de catre ministrul Tudorel Toader an functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din Directia Nationala Anticoruptie. Scarlat a fost delegata de.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

Tudorel Toader, declaratie soc. Ministrul Justitiei nu exclude varianta unei demisii

Tudorel Toader nu exclude varianta unei demisii. Declaratia soc a fost facuta chiar in ziua in care se voteaza motiunea simpla impotriva lui, dupadoua amanari. Am luat in calcul ambele.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )