Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Cazanciuc, mesaj pentru Calin Popescu Tariceanu: Sa aiba incredere in Comisia juridica

Antena3 Antena3,
Robert Cazanciuc, mesaj pentru Calin Popescu Tariceanu: Sa aiba incredere in Comisia juridica

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, spune ca Tariceanu trebuie sa aiba incredere in comisie, pentru ca, dupa ce vor studia dosarul, senatorii juristi vor discuta si vor propune. continuă pe Antena3

Instanta Suprema a amanat sentinta in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in pr.

Instanta Suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in pr.

ROBERT CAZANCIUC: Sunt foarte multe nemultumiri in privinta ministrului Justitiei

Fostul ministru al Justitiei Robert Cazanciuc spune ca in opinia sa nu exista niciun impediment privind modificarea Codului penal prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului, atat timp cat procedura parlamentara blocheaza transpunerea in legislatie a implementarii unor decizii ale Curtii Constitutionale sau directive europene si in conditiile in care legiuitorul ramane in matca deciziilor CCR.

Sentinta in dosarul lui Tariceanu, amanata pentru 22 aprilie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, pentru 22 aprilie, pronuntarea sentintei in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

ICCJ: Pronuntarea in cazul Tariceanu, amanata

Completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) a amanat pentru 22 aprilie pronuntarea sentintei definitive in dosarul in care Calin Popescu-Tariceanu, presedintel Senatului este acuzat de marturie mincinoasa.

Instanta Suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Instanta suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, astazi, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa, relateaza Agerpres.

Instanta suprema ar putea da sentinta DEFINITIVA in dosarul lui Tariceanu in dosarul in care este acuzat de marturie MINCINOASA

Luni, completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ar putea pronunta sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )