Libnet.ro
UNICEF

13:15

Topul necuvantatorilor din Parlament, dar care sunt platiti cu 600 de lei pe ora

Antena3 Antena3,
Topul necuvantatorilor din Parlament, dar care sunt platiti cu 600 de lei pe ora

Sunt deputati care au vorbit numai de doua ori in Parlament. O data la depunerea juramantului. Deputatii si senatorii incaseaza 10. 000 de lei pe luna indemnizatie. Cu alte beneficii, alesii ajung sa. continuă pe Antena3

Noul an aduce salarii mai mari pentru o parte din bugetari! Vezi care sunt categoriile privilegiate

Noul an aduce salarii mai mari pentru o parte din bugetari, iar cei mai multi dintre ei sunt angajati in administratia publica centrala, invatamant si Aparare, relateaza stirileprotv. ro. Sursa citata.

Globurile de aur 2019: Care sunt temele filmelor nominalizate

Filme despre rasism, politica si muzica domina nominalizarile la cea de-a 76-a editie a galei Globurilor de Aur, care va avea loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, si care deschide noul sezon al marilor premii de la Hollywood, ce va culmina cu decernarea Oscarurilor, transmite Mediafax.

Boboteaza, ziua n care sunt sfintite apele. Traditii si obiceiuri la romni

Sarbatoarea Boboteaza sau Botezul Domnului, cunoscuta si sub denumirile Aratarea Domnului si Epifania, este celebrata de crestini pe 6 ianuarie, iar, pe langa sfintirea apei, include si o serie de obiceiuri si traditii - fetele isi viseaza ursitul, iar barbatii scot crucea din apa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )