Libnet.ro
UNICEF

08:00

Votul pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, amanat din nou in Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Votul pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, amanat din nou in Senat

Comisia Juridica din Senat a amanat din nou, marti, din lipsa de cvorum, discutia privind raportul pe care senatorii din comisie trebuie sa-l dea in ceea ce priveste solicitarea DNA de ridicare a imunitatii pentru presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. De ce ar fi o prioritate acest raport? . ) Cred ca prioritare sunt legile asteptate de cetateni din partea noastra care sa le faca viata mai buna, a spus presedintele Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc. continuă pe Ziarul Bursa

Votul pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, amanat din nou in Senat. Cazanciuc: De ce e o prioritate?

Comisia juridica din Senat a amanat din nou, marti, din lipsa de cvorum, discutia privind raportul pe care senatorii din comisie trebuie sa-l dea in ceea ce priveste solicitarea DNA de ridicare a imunitatii pentru presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Presedintele Comisiei a precizat faptul ca acest vot nu ar fi o prioritate, mai importanta fiind discutarea proiectelor de lege.

Raportul in cazul lui Tariceanu, amanat din nou

Comisia juridica a Senatului a amanat din nou, cererea DNA pe numele luiCalin Popescu Tariceanu. Este cea de-a saptea amanare din partea comisiei. La felca saptamana trecuta, tot lipsa de cvorum.

Votul pe motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader, amanat din nou

Votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este amanat din nou. Anuntul a fost facut, marti, de senatorul PSD Nicolae Moga, inainte de a intra la discutii in biroul lui Liviu.

Orban, despre tergiversarea cazului Tariceanu: Incredibila sfidarea acestor indivizi transformati in slugi ale infractorilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a criticat marti pe senatorii PSD-ALDE din Comisia Juridica pentru o noua amanare privind votul pentru ridicarea imunitatii presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Liderul liberalilor spune ca amanarea este o sfidare incredibila fata de toti cetatenii cinstiti ai tarii a unor slugi ale infractorilor.

Londra si noua moda pentru barbati: MODESTIA. Cum se inspira din islam unii creatori

Londra: BBC prezinta povestea unor tineri creatori de moda care incearca sa lanseze si sa faca tot mai cunoscut un nou stil. Acesta exprima modestia celor care poarta hainele dar incearca sa ramana, totusi, in tendinetele actuale. Ar putea fi modestia una dintre urmatoarele tendinte de moda ? Este intrebarea lansata de-a lungul timpului de [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )