Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adrian Tutuianu: Voi construi o alternativa la PSD. El nu spune daca si face partid sau daca se nscrie n vreun partid

Hotnews Hotnews,
 Adrian Tutuianu: Voi construi o alternativa la PSD. El nu spune daca si face partid sau daca se nscrie n vreun partid

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca va construi o alternativa la PSD, neprecizand insa daca isi infiinteaza o noua formatiune sau daca se va inscrie in vreun partid. El a mai spus ca are discutii cu Marian Neacsu, cu Paul Stanescu, dar ca va vorbi si cu Gabriela Firea despre planurile sale politice. continuă pe Hotnews

ADRIAN TUTUIANU: Voi construi o alternativa la PSD

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca va construi o alternativa la PSD, neprecizand daca este vorba de o noua constructie politica sau daca se va inscrie in vreun partid.

Adrian Tutuianu intarzie sa dea un raspuns in legatura cu mutarea sa in Pro Romania. Niciun moment nu m-am indepartat de primarii PSD

Senatorul independent Adrian Tutuianu a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, ca va construi o alternativa la PSD. Fostul presedinte al PSD Dambovita a lansat totodata atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dar si la adresa Rovanei Plumb. S-a vorbit ca ar intra in Pro Romania, insa acesta a ocolit sa dea un raspuns.

Adrian Tutuianu s-a inscris in Pro Romania

Fostul lider PSD, Adrian Tutuianu si-a anuntat astazi inscrierea in Pro Romania, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bacau impreuna cu Victor Ponta.

Adrian Tutuianu a trecut la partidul lui Ponta

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus din PSD, a anuntat ca trece la PRO Romania, partidul condus de Victor Ponta. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa la Bacau, chiar alaturi de fostul premier,.

Adrian Tutuianu a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro Romnia

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus din PSD, a anuntat luni ca se inscrie in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa la Bacau, alaturi de fostul premier.

ADRIAN TUTUIANU: Este iresponsabil sa lipsesti Armata de mijloacele necesare apararii

Este iresponsabil sa lipsesti Armata de mijloacele necesare apararii acestei tari, a declarat, astazi, senatorul Adrian Tutuianu, referindu-se la planul de inzestrare al Armatei.

Adrian Tutuianu: Prin necheltuirea banilor de la Aparare se regleaza deficitul bugetar al Romaniei

Fostul ministru al MApN, senatorul independent Adrian Tutuianu, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca deficitul bugetar al Romaniei este reglat, in buna parte, prin necheltuirea celor 2% din PIB pentru Aparare. Acesta a precizat ca este iresponsabil sa lipsesti Armata de mijloacele necesare apararii acestei tari.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )