Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alina Gorghiu, detalii despre mutarea lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, detalii despre mutarea lui Klaus Iohannis

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al Partidului National Liberal PNL), este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu stie deja din ce Partid va selecta presedintele Iohannis pe primul ministru

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al PNL a declarat caeste convinsa de faptul ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Alina Gorghiu stie deja din ce partid va selecta presedintele Iohannis pe primul ministru

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al PNL a declarat caeste convinsa de faptul ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Alina Gorghiu, despre retragerea PSD de la guvernare: Ar fi un gest rezonabil

Alina Gorghiu, senator PNL, e de parere ca PSD ar trebui sa-si dea demisia fiindca nu guverneaza in beneficiul Romaniei, ci al lui Liviu Dragnea. Al doilea Guvern PSD daramat tot.

Alina Gorghiu: Batalia lui Dragnea nu e cu premierii, e o lupta in care isi distruge partidul

Alina Gorghiu a comentat in emisiunea Punctul de intalnire situatia din PSD. Fostul presedinte PNL crede ca prin aceasta lupta Dragnea isi distruge propriul.

Klaus Iohannis, declaratii in premiera despre pericolul reprezentat de Coreea de Nord: Romania a condamnat ferm actiunile provocatoare(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa sustinuta impreuna cu premierul japonez Shinzo Abe, ca Romania sustine implementarea riguroasa a sanctiunilor impuse de.

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Ce spunea presedintele despre nominalizarea unui al treilea premier PSD

PSD este din nou la mana lui Klaus Iohannis. Presedintele declara ca daca social democratii nu sunt in stare sa guverneze, nu va mai numi un alt premier de la PSD. Daca si acest Guvern ar.

Ce spune nr. 2 din PSD despre varianta suspendarii lui Iohannis, daca presedintele refuza premierul PSD

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), senatorul Nicolae Badalau, exclude varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, in situatia in care acesta va refuza desemnarea.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier interimar. Convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine

Mihai Fifor, ministrul Apararii in Guvernul Tudose, a fost desemnat, marti, de Klaus Iohannis, premier interimar, a anuntat seful statului, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iohannis a convocat pentru miercuri consultari cu partidele parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier. Mihai Fifor este si cel mai vehiculat nume pentru functia de premie, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere, au declarat surse politice pentru Hotnews. ro.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari, dupa demisia lui Tudose

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru. Presedintele Klaus.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie la criza din PSD

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au avut luni un scurt dialog la Palatul Cotroceni. Domnule ministru, mai vedem, a spus presedintele Iohannis la finalul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )