Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine este Paul Stanescu, inlocuitorul lui Sevil Shhaideh in postul de vicepremier

Antena3 Antena3,
Cine este Paul Stanescu, inlocuitorul lui Sevil Shhaideh in postul de vicepremier

Inlocuitorul lui Sevil Shhaideh in postul de vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale este senatorul Paul Stanescu. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de ani, Stanescu a abs. continuă pe Antena3

Cine este Paul Stanescu, propus la Ministerul Dezvoltarii, in locul lui Sevil Shhaideh

Vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, propus pentru preluarea protofoliului Ministerului Dezvoltarii Regionale, in locul lui Sevil Shhaideh, este unul dintre cei mai influenti apropiati ai lui Liviu Dragnea. La alegerile din 2016 el a renuntat la postul de presedinte al CJ Olt pentru a candida pentru Senat.

Cine este Paul Stanescu, propus ministru al Dezvoltarii: unul dintre cei mai grei baroni PSD, si-a bagat fratele in Parlament si sotia in Ministerul Educatiei

Paul Stanescu este numele cel mai vehiculat pentru inlocuirea lui Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre baronii PSD cu mare influenta in partid. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar din 2016 e senator. El si-a impus si fratele pe listele parlamentare, Alexandru Stanescu fiind deputat, iar sotia sa a ajuns din profesor la Scoala generala Visina consilier la Ministerul Educatiei.

Cine este Paul Stanescu, propus ministru al Dezvoltarii: unul dintre cei mai grei baroni PSD, si-a bagat fratele in Parlament si sotia in Ministerul Educatiei, e vizat de o ancheta DNA

Paul Stanescu este propunerea PSD pentru a o inlocui pe Sevil Shhaideh in functia de ministru al Dezvoltarii si vicepremier in guvernul Mihai Tudose. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre baronii PSD cu mare influenta in partid. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar din 2016 e senator. El si-a impus si fratele pe listele parlamentare, Alexandru Stanescu fiind deputat, iar sotia sa a ajuns din profesor la Scoala generala Visina consilier la Ministerul Educatiei. Potrivit publicatiei ConcretInOlt, DNA a comunicat in luna septembrie a acestui an ca dosarul care-l vizeaza pe Stanescu pentru abuz in serviciu este in lucru la structura centrala a parchetului anti-coruptie Sursa).

Cine este Paul Stanescu, baronul din Olt numit de PSD in locul lui Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii Regionale

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, conduce cu mana de fier organizatia PSD Olt, filiala aflata in topul rezultatelor electorale la fiecare tur de scrutin.

Surpriza in Guvernul Tudose. Cine i-ar lua locul lui Sevil Shhaideh

Noua varianta vehiculata la Ministerul Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh este Felix Stroe, presedintele PSD Constanta si manager al regiei de apa din Constanta RAJA) din 2003, sustin surse.

Varianta-surpriza in Guvernul Tudose. Cine i-ar lua locul lui Sevil Shhaideh

Vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit de Mihai Tudose ministru al Dezvoltarii dupa ce o va scoate din guvern pe Sevil Shhaideh, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei, scrie Hotnews. Dupa.

Marius Nica, Felix Stroe si Paul Stanescu, propusi si votati de PSD in locul ministrilor demisionari

ACTUALIZARE 16:22 Tudose anunta numirea lui Sevil Shhaideh in functia de consilier de stat in cadrul Guvernului *Premierul: Partenerii nostri de la ALDE au hotarat sa-l mentina pe ministrul Viorel Ilie in Guvern Sevil Shhaideh a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului guvernamental, a anuntat astazi premierul Mihai Tudose. *ACTUALIZARE 16:06 Tudose: Noul secretar general al Guvernului este Roxana Banica *ACTUALIZARE 16:01 Biografie: Paul Stanescu, fost director al Fabricii de conserve Caracal, presedinte CJ Olt timp de doua mandate *ACTUALIZARE 15:27 Biografie: Felix Stroe, fost comandant de nave de razboi, conduce Asociatia Romana a Apei si are si cetatenia moldoveneasca *ACTUALIZARE 15:23 Biografie: Marius Nica, apropiat al Rovanei Plumb, a mai detinut conducerea Ministerului Fondurilor Europene in Guvernul Ponta *ACTUALIZARE 15:15 Liviu Dragnea: Stanescu, Stroe si Nica, votati in unanimitate in CEx pentru a-i inlocui pe ministrii demisionari *ACTUALIZARE 14:48 Sedinta Comitetului Executiv National CEx) s-a incheiat, iar membrii CEx au votat cele trei propuneri in locul ministrilor demisionari. Astfel, la Ministerul Dezvoltarii Regionale va fi Paul Stanescu, liderul PSD Olt, la Ministerul Transporturilor - Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, iar la Fonduri Europene - Marius Nica. *ACTUALIZARE 13:39 Corina Cretu, despre demisiile lui Sevil si a Rovanei: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect *ACTUALIZARE 13:21 Surse: Viorel Ilie ramane in Guvern *ACTUALIZARE 13:15 Liviu Dragnea si Mihai Tudose au ajuns la sediul PSD pentru sedinta Cex *ACTUALIZARE 12:28 PNL: Tudose si Dragnea au prezentat una dintre cele mai dezgustatoare scene din cele zece luni de guvernare *ACTUALIZARE 12:13 Surse: Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica sunt candidatii care ii vor inlocui pe ministri demisionari *ACTUALIZARE 09:52 Sedinta a liderilor PSD si ALDE, la ora 10:00 *ACTUALIZARE 08:28 Ponta, dupa CEx al PSD: Tudose a scapat de oameni din &171;Cartelul de la Teldrum &187; *ACTUALIZARE 08:11 Sevil Shhaideh: Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o miercuri si mi-am sustinut-o, multumesc CEx pentru sustinere ----- Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi toata lumea din Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, ieri seara, Liviu Dragnea la finalul sedintei CEx, care a durat aproape sase ore.

Paul Stanescu, noul ministru al Dezvoltarii: Sunt mandru de prietenia cu Liviu Dragnea. Sper sa ajung la nivelul lui Sevil Shhaideh

Noul ministru al Dezvoltarii, Paul Stanescu, a recunoscut ca este mai apropiat de presedintele PSD Liviu Dragnea decat de premierul Mihai Tudose. Paul Stanescu ii va locul lui Sevil Shahideh si va avea pe mana toti banii pentru baronii locali.

Paul Stanescu, propus la Ministerul Dezvoltarii, in locul lui Sevil Shhaideh, ar fi fost cercetat de DNA pentru abuz in serviciu

Vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, propus pentru preluarea protofoliului Ministerului Dezvoltarii Regionale, in locul lui Sevil Shhaideh, este unul dintre cei mai influenti apropiati ai lui Liviu Dragnea. La alegerile din 2016 el a renuntat la postul de presedinte al CJ Olt pentru a candida pentru Senat.

Paul Stanescu, propus ministru in locul lui Shhaideh, intrebat despre un dosar in care ar aparea numele lui

Paul Stanescu, propunerea PSD pentru functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, in locul lui Sevil Shhaideh, a spus, vineri, ca este prieten foarte vechi cu seful partidului, Liviu Dragnea, dinainte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )