Libnet.ro
UNICEF

08:45

Citu (PNL): Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Hotnews Hotnews,
 Citu (PNL): Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Senatorul PNL Florin Citu afirma, intr-un comunicat de presa, ca presupusa taxa de solidaritate de 2% despre care a vorbit ministrul Finantelor Ionut Misa este o gaselnita a guvernului Mihai Tudose pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas. continuă pe Hotnews

Citu: Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Vicepresedintele PNL Florin Citu sustine ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, manipuleaza la nivel de gradinita, iar taxa de solidaritate este o gaselnita disperata pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas.

Florin Citu atarge atentia ca taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Liberalul Florin Citu sustine ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, manipuleaza la nivel de gradinita, iar taxa de solidaritate este o gaselnita disperata pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas, scrie News. ro.

Ministrul Ionut Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate-surse Digi 24

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, care n-ar fi la prima problema de comunicare, sustine Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate.

Ministrul Misa, un impostor si un mincinos. Gelu Diaconu traduce habarnismul ministrului de Finante

Proiectia bugetara pe anul viitor este o nebuloasa. Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a facut un adevarat regal de balbe incercant sa explice masurile de politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )