Libnet.ro
UNICEF

08:00

DRAGNEA, acuzat ca vrea sa instaureze DICTATURA dupa interventia in forta a JANDARMILOR: Se comporta exact ca ERDOGAN

B1 B1,
DRAGNEA, acuzat ca vrea sa instaureze DICTATURA dupa interventia in forta a JANDARMILOR: Se comporta exact ca ERDOGAN

Senatorul PNL Florin Citu lanseaza acuzatii grave dupa interventia in forta a jandarmeriei in timpul protestelor de vineri din Piata Victoriei. Potrivit liberalilor, institutiile represive au fost folosite de. continuă pe B1

Acuzatii INCENDIARE dupa interventia in forta a JANDARMERIEI: Gaze lacrimogene date la ordinul lui DRAGNEA

Senatorul PNL Alina Gorghiu lanseaa acuzatii grave la adresa Guvernului dupa interventia in forta a jandarmeriei, precizand ca banii penetru investitii au fost bagati in tunuri cu apa, gaze lacrimogene,.

PRIMELE EXPLICATII ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei: Dispozitivul nostru a fost eminamente defensiv (VIDEO)

Jandarmeria vine cu explicatii dupa violentele care au avut loc, vineri seaa, la protestul din Piata Victoriei. intr-o conferinta de presa sustinuta sambata dimineata, reprezentantii.

Fosta avocata a lui Dragnea, pozitie neasteptata dupa interventia BRUTALA a jandarmilor: Sustine arestarea celor care au COMANDAT REPRESIUNEA

Pozitie neasteptata luata de avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea in dosarul Referendumul. Ea a criticat extrem de dur interventia brutala a jandarmilor de la protestul Diasporei de.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )