Libnet.ro
UNICEF

05:15

Eugen Teodorovici acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia

B1 B1,
Eugen Teodorovici acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia

Eugen Teodorovici a gandit si planuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sanctiunilor UE si SUA, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de joi. il acuz pe. continuă pe B1

Eugen Teodorovici acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia. Este Eugen Teodorovici spion rus?

Eugen Teodorovici a gandit si planuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sanctiunilor UE si SUA, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de joi. il acuz pe.

Florin Citu (PNL): Este Eugen Teodorovici spion rus? Ministrul de Finante, acuzat de TRADAREA intereselor Romaniei, dupa ce s-a intalnit cu presedintele unei banci controlate de Rusia (VIDEO)

Joi, senatorul PNL Florin Citu l-a acuzat pe ministrul de Finante Eugen Teodorovici de tradare a intereselor Romaniei dupa ce acesta a intreprins o vizita in Cuba, la sfarsitul lui 2018,in cadrul.

Teodorovici, acuzat ca este spion rus. Citu sustine ca face parte din conducerea unei banci controlate de Putin care va finanta Fondul Suveran

Liberalul Florin Citu il acuza de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, de tradarea intereselor Romaniei si ale aliatilor strategici, sustinand ca inainte de a da ordonanta comunista 114 ar fi facut o escala la Moscova, pentru a pune la punct modalitatea prin care Banca Internationala de Investitii, controlata de Putin, va finanta Fondul Suveran.

Eugen Teodorovici, despre candidatura sa la prezidentiale: Cred ca Romania ar avea mari sanse cu un astfel de presedinte

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a afirmat, miercuri, dupa sedinta cu reprezentantii bancilor, ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale in anii care urmeaza. Important.

CAMERA DEPUTATILOR: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici - respinsa

Camera Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.

Motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat

PSD a facut scut in jurul ministrului de Finante, iar motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat. Plenul Camerei Deputatilor a dezbatut luni motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor.

Motiunea impotriva lui Eugen Teodorovici a picat: PSD a facut scut in jurul ministrului Finantelor

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a picat, miercuri, cu 154 de voturi impotriva si 108 pentru, informeaza B1 TV. Motiunea simpla, intitulata Lacomia.

Motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a picat miercuri in Camera Deputatilor, cu 108 voturi pentru, 154 impotriva si 18 abtineri.

Eugen Teodorovici: Se modifica OUG 114. Taxa pe lacomie se transforma in stimulent pentru harnicie

Taxa pe lacomie s-ar putea transforma in stimulent pentru harnicie. Eugen Teodorovici,ministru al finantelor publice, spune ca taxa pe activele financiare pecare trebuie sa o plateasca bancile va fi.

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: Candva o sa candidez la alegerile prezidentiale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marti seara, la TVR, ca intentioneaza sa candideze candva la alegerile prezidentiale, noteaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )