Libnet.ro
UNICEF

08:30

O noua gafa a Guvernului - a gresit data din invitatiile la un concert pentru preluarea presedintiei UE

Hotnews Hotnews,
 O noua gafa a Guvernului - a gresit data din invitatiile la un concert pentru preluarea presedintiei UE

Senatorul PNL Alina Gorghiu a postat pe Facebook invitatia primita din partea premierului Viorica Dancila pentru a participa la concertul care va avea loc joi la Ateneul Roman, pentru a marca debutul Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Invitatilor li se cere sa confirme prezenta pana la data de 8 ianuarie 2018. Diletantism? Lipsa de organizare? Sau pur si simplu nepasare?, se intreaba retoric Gorghiu. continuă pe Hotnews

VIORICA DANCILA, O NOUA GAFA: Romania a devastat... devansat tari puternice din UE

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, in prima sedinta de Guvern din 2019. S-a intamplat in timp ce prezenta realizarile economice de anul trecut.

Viorica Dancila, o noua gafa: Romnia se situeaza pe locul 7 n ce priveste dinamica exporturilor, devastnd ... de ... devansnd state puternice precum Franta, Germania sau Italia

Premierul Viorica Dancila a prezentat miercuri performantele economice ale tarii noastre, ocazie cu care a facut o noua gafa, dupa ce a afirmat ca Romania a devastat state precum Franta, Germania sau Italia din punct de vedere al dinamicii exporturilor.

Dancila devasteaza printr-o noua gafa: Romania a devastat state puternice

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, in prima sedinta de Guvern a acestui an, spunand ca Romania a devastat state puternice precum Franta sau Germania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )