Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Citu (PNL): Efectele negative ale OUG 114 se simt, iar cetatenii platesc deja mai mult (VIDEO)

B1 B1,
Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Citu (PNL): Efectele negative ale OUG 114 se simt, iar cetatenii platesc deja mai mult (VIDEO)

Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Senatorul PNL Florin Citu a declarat, luni, pentru B1 TV, ca cifrele umflate din bugetul pentru 2019, dar si controversata ordonanta 114, care arunca Romania in haos. continuă pe B1

Motiunea impotriva ministrului Eugen Teodorovici se discuta astazi in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor va dezbate, luni, de la ora 16. 00, motiunea simpla intitulata Lacomia pesedista submineaza economia nationala si initiata de grupurile PNL, USR si PMP la adresa ministrului Finantelor Eugen Teodorovici. Votul va fi dat in plenul de miercuri.

Carmen Uscatu l-a intrebat pe Eugen Teodorovici ce aduce bun registrul in care sunt obligate sa se inscrie ONG-urile, dar care nu exista. Teodorovici: A fost o recomandare a Curtii de Conturi

Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata, au protestat, vineri, incepand cu ora 15:00, in fata sediului Ministerului Finantelor, fata de obligativitatea tuturor ONG-urilor din Romania de a se inscrie intr-un nou registru la ANAF, pana la 1 aprilie, registru care nu exista in acest moment. A pornit de la o recomandare a Curtii de Conturi, a fost raspunsul ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Am promis ca pensionarii vor avea pensii marite. E o crestere de 45% fata de anul 2016

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut o serie de declaratii in Parlament referitoarele la masurile luate de Guvern pana acum. Romania a avut cea mai mare crestere a productivitatii.

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

Eugen Teodorovici: ii multumesc presedintelui ca a promulgat bugetul

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, i-a multumit presedintelui Iohannis ca a promulgat bugetul si a spus ca nu isi doreste ca temele importante sa devina o lupta politica. I-am multumit domnului .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )