Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scenariu sumbru privind VIITOAREA CRIZA ECONOMICA din Romania: Populismul PSD va deprecia leul iar preturile vor EXPLODA

B1 B1,
Scenariu sumbru privind VIITOAREA CRIZA ECONOMICA din Romania: Populismul PSD va deprecia leul iar preturile vor EXPLODA

Senatorul PNL Florian Citu a tras un semnal de alarma privind politicile actualei guvernari si efectele lor negative asupra macroeconomiei. Populismul PSD destabilizeaza economia!Deficitul comercial a. continuă pe B1

Avertismentul BNR: Criza economica va veni, iar Romania va fi lovita fara mila

Avertisment incredibil de la Banca Nationala a Romaniei. Economistul-sef al BNR vorbeste de o noua criza economica la nivem mondial, care va lovi Romania fara mila. Tara noastra va fi cea mai expus.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Piata farmaceutica din Romania a atins in 2017 circa 12 miliarde lei la pret de producator

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reuneste 16 situri de fabricatie din tara, ofera o serie de precizari cu privire la datele aparute in spatiul public la inceputul lunii aprilie cu referire la piata farmaceutici din tara noastra, se arata intr-un comunicat al patronatului, remis Redactiei.

Judetele in care se afla cei mai periculosi soferi din Romania. Afla de cine trebuie sa te feresti

Autoritatea de Supraveghere Financiara a dat publicitatii o analiza privind frecventa daunei si valoarea medie a daunelor la politele RCA in functie de varsta asiguratului, puterea motorului a vehiculului,.

Presa britanica acuza ca din cauza suprapopularii din inchisorile din Romania, interlopii romani pot umbla liberi prin Regatul Unit

Tabloidele britanici condamna in mai multe articole faptul ca interlopi extrem de periculosi din Romania pot umbla liberi prin Regatul Unit deoarece suprapopularea din inchisorile din Romania ii face pe acestia.

Imagini superbe cu o turma de zimbri intr-un parc natural din Romania - VIDEO

O turma de 14 zimbri, adulti si vitei de anul trecut, a fost filmata in Parcul Natural Vanatori Neamt, singurul loc din Europa in care exista zimbri in libertate. Romsilva a postat, miercuri, pe pagina de.

DW: Victor Ponta, urmatorul fugar din Romania

Fostul premier Victor Ponta il foloseste pe fugarul Sebastian Ghita drept experiment pentru un plan personal: acela de a fugi din tara daca se ingroasa gluma cu dosarele sale de la parchet. Ipoteza.

Investitiile din Romania au avut o buna contributie la rentabilitatea globala a fondurilor noastre

Cautam mereu noi oportunitati de achizitie, astfel incat KJK Capital nu intentioneaza sa paraseasca in orice mod piata romaneasca * Tintim companiile cu venituri de cel putin 15 milioane euro, din industrie sau sectoarele de productie * Interviu cu domnul Jaakko Salmelin, Partener - KJK Capital) Reporter: in ultima vreme, KJK a raportat exituri din companiile romanesti. Care sunt motivele? Intentionati sa iesiti din aceasta piata? Jaakko Salmelin:Nu vom comenta asupra anumitor tranzactii sau investitii individuale. in general, vom iesi din anumite investitii atunci cand credem ca a ajuns la o evaluare cu care suntem confortabili.

A ramas un an pana la Europarlamentare. Cum se prezinta situatia partidelor din Romania. Sondajele au fost facute publice

Radu Tudor a prezentat marti seara doua sondaje care dau rezultate radical diferite in ceea ce priveste cifra partidelor cu privire la Europarlamentarele din 2019. Cei de la IMAS spun ca PSD 28,6%) este sub.

Vesti bune pentru fanii Seat din Romania. Noul Arona este disponibil de-acum si cu motor diesel

Noul Seat Arona poate fi comandat de-acum incolo in Romania si cu motor diesel. Este vorba despre un TDI de 1. 6 litri, disponibil in doua configuratii de putere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )