Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorul Daniel Zamfir, dezvaluiri incendiare: Tariceanu a avut intalniri pe ascuns cu Ludovic Orban si Raluca Turcan!

Antena3 Antena3,
Senatorul Daniel Zamfir, dezvaluiri incendiare: Tariceanu a avut intalniri pe ascuns cu Ludovic Orban si Raluca Turcan!

Senatorul Daniel Zamfir nu este de acord cu alianta dintre ALDE si Pro Romania. Acesta a declarat joi seara, la Antena 3, ca partidul trebuie salvat. Eu nu vreau sa stau la masa cu domnul Ponta si. continuă pe Antena3

Senatorul Daniel Zamfir isi retrage proiectul de lege anti-camatarie

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, cunoscut ca promotorul unor proiecte controversate isi retrage unul dintre proiectele depuse in iunie 2019, cel privind protectia consumatorilor impotriva cametei si a altor forme de abuz de putere economica. Proiectul legii anti-camatarie poate fi citit aici. Reamintim ca acest proiect reuneste alte 3 proiecte mai vechi pe care Curtea Constitutionala le invalidase. De asemenea, proiectul primise aviz negativ din partea Consiliului Economic si Social, dar nu este clar ce l-a determinat pe senator sa decida retragerea lui. Pentru moment, Daniel Zamfir nu a putut fi contactat.

Daniel Zamfir: Tariceanu s-a intalnit pe ascuns cu Orban si cu Turcan

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, joi, la Antena 3, ca il stia pe Calin Popescu Tariceanu drept un om echilibrat, insa in ultima luna acesta s-a logodit cu pro Romania si s-a intalnit pe ascuns cu liderul PNL Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, ceea ce e socant, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )