Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce spune nr. 2 din PSD despre varianta suspendarii lui Iohannis, daca presedintele refuza premierul PSD

Antena3 Antena3,
Ce spune nr. 2 din PSD despre varianta suspendarii lui Iohannis, daca presedintele refuza premierul PSD

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), senatorul Nicolae Badalau, exclude varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, in situatia in care acesta va refuza desemnarea. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reactie la scandalul din PSD: Mesaj subtil din partea presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis are o prima reactie privind scandalul din PSD. Prezent la un eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale, la Palatul Coroceni, seful statului a avut un schimb de replici cu ministrul.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Victor Ponta, mesaj dupa ultimele evenimente din PSD

Victor Ponta a comentat situatia din PSD, dupa demisia premierului Mihai Tudose, acuzand existenta doar a Guvernului Dragnea. Din acest moment este clar si evident pt absolut toata lumea.

Situatia din PSD, vazuta de Mircea Badea: Dragnea incearca in continuare sa-si bata joc de tara asta

Mircea Badea a spus luni, pus sa comenteze situatia din PSD, ca seful partidului, Liviu Dragnea, persevereaza in a-si bate joc de tara. Nu-i nicio problema, o data la patru luni, ala pe care-l.

Gabriela Firea, noua reactie in scandalul din PSD: Au gresit amandoi. Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi

Gabriela Firea vine cu o noua reactie la scandalul din PSD. Edilul Capitalei sustine, intr-o postare pe Facebook, ca cei doi au obligatia de a inceta imediat disputele politice. In familia.

Masina unui sef din PSD a fost vandalizata. Gestul ar avea conotatii politice

Supriza neplacuta sambata dimineata pentru presedinta organizatiei municipale a femeilor din PSD Brasov, Adela Diaconu. Masina, parcata in Centrul Istoric al Brasovului, la prainti, a fost.

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

Lider PSD, ipoteza inedita: Tensiunile din PSD, cauzate de Klaus Iohannis

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a lasat sa se inteleaga ca presedintele Klaus Iohannis ar fi vinovat pentru tensiunile din PSD. Cauza? Este foarte limpede ca anul viitor se.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie la criza din PSD

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au avut luni un scurt dialog la Palatul Cotroceni. Domnule ministru, mai vedem, a spus presedintele Iohannis la finalul.

Alina Gorghiu, detalii despre mutarea lui Klaus Iohannis

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al Partidului National Liberal PNL), este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )